ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Δεν θα διεξαχθούν φέτος τα τοπικά πρωταθλήματα

ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2021 21:03

Τέλος στο σίριαλ της διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, δόθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. η οποία αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του και με ερωτηματικό τον τρόπο που θα γίνουν τη νέα χρονιά, καθώς οι υποβιβασμοί ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπορεί να κάνουν την ανώτερη τοπική κατηγορία κάθε ένωσης υπεράριθμη σε ομάδες.


Ακόμα υπήρξε προβληματισμός για τη διεξαγωγή της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (αρχίζει σήμερα), αφού η μετακίνηση τόσων πολλών ομάδων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, ενώ χθες υπήρξε ομάδα με υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊου.
Η χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής είχε και καλές ειδήσεις για τη Λάρισα, καθώς δύο μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΛ μπήκαν στις επιτροπές της Ε.Π.Ο.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρης Μπουχλαριώτης έγινε μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που πρόεδρο θα έχει τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ Χρήστος Μπασαγιάννης έγινε μέλος της ιατρικής επιτροπής της Ε.Π.Ο.
Από την Ε.Π.Ο. για τη χθεσινή συνεδρίαση ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.
- Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6/6.
- Ματαίωσε όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) τη σεζόν 2020-21.
- Επικύρωσε τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και Α’ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Με την ίδια απόφαση ανατίθεται στους παρατηρητές των αγώνων η αρμοδιότητα για τη διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε τεστ Covid-19 και στην παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.
- Όρισε τους προέδρους και τα μέλη όλων των διαρκών και ειδικών Επιτροπών της Ομοσπονδίας, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 42 του καταστατικού της. Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:
Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης. Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ. Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος. Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας. Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς. Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Παναγιώτης Διακοφώτης. Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων: Δημοσθένης Κουπτσίδης. Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Θόδωρος Ζαγοράκης. Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος. Επιτροπή Διαμεσολαβητών: Χρήστος Φαφούτης. Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ. Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL1: Αστέριος Αντωνίου. Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL2: Λεωνίδας Θωμαΐδης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass