Κρίσιμο ματς για τον Απόλλωνα

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (14:45) - ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΡΡΙΚΙ, ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ, ΝΤΑ ΚΑΜΠΟ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2021 13:15

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος στις 14:45 θα κοντραριστεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον φιλόδοξο Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.


Η λαρισινή ομάδα μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε την περασμένη Τέταρτη στη Δράμα επί της Δόξας με 1-0, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παραμείνει κοντά στο κυνήγι της πρώτης εξάδας.
Αναμφισβήτητα οι «πράσινοι» της Λιβαδειάς, διαθέτουν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και για να τους κερδίσουν οι «κυανόλευκοι», πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.
Κατά τα άλλα, με δυνατή προπόνηση ενός …ημιχρόνου, ολοκληρώθηκε χθες η μίνι προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του, είδαν με ικανοποίηση ότι μπορούν να υπολογίζουν στις επιστροφές των Κώστα Χατζή (που εξέτισε την ποινή του, από κάρτες) και του τραυματία Γιάννη Μπαλογιάννη (που έδειξε έτοιμος), εν αντιθέσει με τους Καρρίκι, Μπαστιάνου και Ντα Κάμπο, που θα απουσιάσουν, λόγω προβλημάτων τραυματισμών.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλαμβάνονται οι παρακατω 21 παίκτες: Γλύκος (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρας, Μόρας, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Αθανασιάδης, Μπάλλας, Λίταινας, Γκουντρουμπής, Καλούσης, Ν’Goo, Μπαλογιάννης, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Γιάκος, Λουκάς, Τασιούλης, Σούλτσε, Χατζής.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Ένωση Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Λεβαδειακό. Συνεργάτες του θα είναι οι Θεόδωρος Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Σοφία Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) και 4ος ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

 

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΔΑΣ
Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League 2 και η μάχη για την είσοδο στην πρώτη εξάδα έχει «πάρει φωτιά». Εργοτέλης, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας διεκδικούν δυο θέσεις, ευρισκόμενες σε απόσταση πέντε βαθμών.
Οι δύο πρωτοπόροι της κατάταξης, Ιωνικός και Λεβαδειακός, ανοίγουν την αυλαία της 20ής αγωνιστικής. Οι μεν Νικαιώτες - των πέντε διαδοχικών επιτυχιών - υποδέχονται τη Δόξα Δράμας, οι δε Βοιωτοί, που ακολουθούν έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους, φιλοξενούνται από τον Απόλλωνα Λάρισας.
Αύριο η Ξάνθη περιμένει στα Πηγάδια τον Διαγόρα Ρόδου ελπίζοντας να μειώσει τη διαφορά από τις δυο πρώτες θέσεις, ενώ τα Χανιά δοκιμάζονται στην Αγυιά απέναντι στην ασταθέστατη Παναχαϊκή. Οι δύο ουραγοί, ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης, θα αναζητήσουν εκτός έδρας βαθμούς-οξυγόνο. Η πρώτη δίνει - ακόμα ένα - ντέρμπι της Κρήτης απέναντι στον Εργοτέλη, ενώ η ομάδα της Άρτας ταξιδεύει στα Τρίκαλα για την αναμέτρηση με τον ΑΟΤ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
14:45 Ιωνικός Α.Ο. 1965 - Δόξα Δράμας 2017 (ERTSPORTS)
14:45 Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός Α.Π.Ο. (ΕΡΤ3)
ΑΥΡΙΟ
14:45 Τρίκαλα Α.Ο. - Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας (ERTSPORTS 3)
14:45 Α.Ο. Ξάνθη - Διαγόρας Γ.Σ. 1905 (ΕΡΤ3)
14:45 Εργοτέλης Γ.Σ. 88 - Ο.Φ. Ιεράπετρας 1970 (ERTSPORTS)
14:45 Παναχαϊκή 1891 - Χανιά (ERTSPORTS 2)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ιωνικός    28-15    40
2. Λεβαδειακός    25-9     35
3. Ξάνθη    16-9    32
4. Χανιά     13-8    31
5. Εργοτέλης    21-14    29
6. Διαγόρας Ρ.     15-19    27
7. Παναχαϊκή     15-13    25
8. Απόλλων Λ.     11-12    24
9. Τρίκαλα    15-18    20
10. Δόξα Δρ.     14-28    20
11. ΟΦ Ιεράπετρας     16-26     12
12. ΑΕ Καραϊσκάκης     11-29    12

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass