Ο ΠΑΟΚ τη νίκη, ο Ολυμπιακός τον τίτλο

*ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ Α1 ΑΝΔΡΩΝ (ΠΛΕΪ ΟΦ, 3η ΑΓ.)

Δημοσίευση: 09 Απρ 2021 20:35

Ανώδυνη ήττα από τον ΠΑΟΚ, με 3-2 σετ, γνώρισε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στην Πυλαία, για την 3η αγωνιστική του β' γύρου στη Volley League Ανδρών.


Οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα το απόγευμα χάρη στον βαθμό που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Σύρο, έχασαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος, επίσης στο τάι μπρέικ όπως και με τον Φοίνικα εκτός στην κανονική διάρκεια.
Πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ και του αγώνα ήταν ο Βέλγος διαγώνιος Βαν ντε Ντρις με 38 πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε στο τρίτο σετ με τραυματισμό του Όκολιτς.
Τα σετ: 23-25, 25-20, 17-25, 27-25, 15-12.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ
Επεισόδια σημειώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός, που έληξε με νίκη (3-2) των γηπεδούχων.
Ύστερα από τον 17ο πόντο της Σύρου στο πέμπτο σετ, που σήμανε το τέλος της αναμέτρησης, και αφού υπήρξαν λογομαχίες μεταξύ παικτών των δύο συλλόγων, ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Παναθηναϊκού Λούκας Ρανγκέλ έφτυσε τον Αντρέ Μπράουν, με αποτέλεσμα ο τελευταίος (Καναδός διεθνής) να αντιδράσει έντονα, να προκληθεί μεγάλη ένταση και να σημειωθούν επεισόδια, έως ότου επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι και το περιστατικό λήξει, με τους παίκτες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass