Χάγκινς ο αντι-Σμιθ στη Λάρισα ΚΑΕ

*ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (17:00)

Δημοσίευση: 03 Απρ 2021 21:10

Του Χρήστου Αρχοντουλη
Ο Μπράξτον Χάγκινς -όπως έγραψε προχθές η «Ε»-, θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Τζέρι Σμιθ στη Λάρισα ΚΑΕ. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται ήδη από προχθές στη Λάρισα ενόψει

του κρίσιμου σημερινού αγώνα με το Μεσολόγγι όσον αφορά την παραμονή στην Basket League, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, που θα γίνει στο Αγρίνιο.
Η σχετική ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει: «Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Braxton Huggins ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου (2020-2021) που διανύουμε και φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος της.
Ο καλαθοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου για τα επόμενα παιχνίδια με Μεσολόγγι (εκτός), Ηρακλή BC (εντός) και Λαύριο (εκτός), εκεί όπου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του «μαραθωνίου».
Ο Χάγκινς μέχρι να φορέσει τα «κυανόλευκα» αγωνιζόταν στη φινλανδική ΚΤΡ Basket, εκεί όπου έπαιξε σε 18 παιχνίδια, είχε μέσο όρο συμμετοχής 29,4 λεπτά, 20,4 πόντους (ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι 32) με ποσοστό 51,9% στα δίποντα και 33,8% στα τρίποντα.
Ο γκαρντ που θα ενισχύσει την ομάδα μας είναι 25 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί στη ZZ Leiden της Ολλανδίας, έχοντας φοιτήσει νωρίτερα στο Miramonte High School των ΗΠΑ».
«ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ»
Στις 17:00 Μεσολόγγι και Λάρισα «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο Αγρίνιο, σε έναν «τελικό παραμονής», καθώς θα κρίνει πολλά για την ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της φετινής Basket League. Το Μεσολόγγι με έξι διαδοχικές ήττες και συνολικά 15 στα τελευταία 16 παιχνίδια του, είναι τελευταίο με ρεκόρ 4-15 και 3-6 στο Αγρίνιο. Η Λάρισα προέρχεται από ήττες από τον Ιωνικό εκτός και το Περιστέρι εντός έδρας, έχει ρεκόρ 5-14 και 1-8 μακριά από το γήπεδο της.
Στον πρώτο γύρο, η Λάρισα είχε φτάσει άνετα στην επικράτηση εντός έδρας με 84-58.
Στην ίδια δυσάρεστη βαθμολογική θέση με τη Λάρισα, βρίσκεται ο Κολοσσός που σήμερα (16:00) υποδέχεται τον επίσης... ανήσυχο Άρη. Οι Ροδίτες, πάντως έχουν έναν αγώνα λιγότερο από τους Θεσσαλούς, ενώ ο Άρης έχει έναν βαθμό και έναν αγώνα περισσότερο από τον αντίπαλό του, Κολοσσό. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες που την έχουν κρατήσει στις έξι νίκες (6-12) αλλά στη Ρόδο έχει θετικό ρεκόρ (5-3). Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν την Τετάρτη (31/3) από τον Προμηθέα σε εξ αναβολής αναμέτρηση και με τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, έχουν πλέον ρεκόρ 6-13 και 2-7 μακριά από το «Nick Galis Hall». Ο Κολοσσός είχε επικρατήσει με 84-74 του Άρη στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ
Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League, oι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειές τους, με διαφορετικό στόχο η κάθε μία, ενόψει της συνέχειας (πλέι οφ) ή της ολοκλήρωσης (υποβιβασμός) των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Το σημερινό ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-Λαύριο (20:00), στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, με 32 βαθμούς σε 18 αγώνες. Ο τρίτος συγκάτοικος στην κορυφή, Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει επίσης 32 βαθμούς με αγώνα λιγότερο, δεν θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού ο προγραμματισμένος αγώνας του στο Ιβανώφειο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στις τάξεις του «Γηραιού».
Αύριο Κυριακή (4/4), στις 20:00 διεξάγεται μία ακόμα αμφίρροπη «μάχη» με φόντο την πρώτη τετράδα, καθώς το Περιστέρι υποδέχεται στο κλειστό της οδού Κένεντι τον Προμηθέα Πατρών.
Τέλος, σήμερα στις 17:00, ο ΠΑΟΚ και ο Ιωνικός τα δίνουν όλα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της συμμετοχής τους στα πλέι οφ της Basket League.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(20ή αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Κολοσσός Ρ.-Άρης Αναστόπουλος Π.-Καλδίρης-Κάρδαρης (Βιντζηλαίος)
17:00 Ιωνικός Ν.-ΠΑΟΚ Συμεωνίδης-Πιτσίλκας-Ζαχαρής (Παλάτος)
17:00 Μεσολόγγι-Λάρισα Σχινάς-Πουρσανίδης Γ.-Τσολάκος (Πατσαντζόπουλος)
20:00 ΑΕΚ-Λαύριο Μάνος-Τσαρούχα-Παναγιώτου (Βιδάλης)
ΑΥΡΙΟ
20:00 Περιστέρι-Προμηθέας Π. Κορομηλάς Ηλ.-Σταματόπουλος-Παντελίδης (Ντίνος)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός —ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ—
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    32    17
Λαύριο    32    18
ΑΕΚ    32    18
Περιστέρι    29    19
ΠΑΟΚ    28    18
Προμηθέας Π.    27    16
Ιωνικός    26    19    Ηρακλής    25    18
Άρης    25    19
Κολοσσός    24    18
Λάρισα    24    19
Μεσολόγγι    23    19ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, η εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών/Basket League, Κολοσσός-Προμηθέας Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας την προσεχή Τετάρτη 7 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 15:00, αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports ERT Flix 6.
ΚΥΡΙΑΚΗ (11/4) ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών/Basket League, όπως ανακοινώθηκε έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/4
16:00 Κολοσσός-ΑΕΚ ΕΡΤ SPORTS 2/ERT FLIX live
17:00 Άρης-Ιωνικός ΕΡΤ3 live
17:00 Προμηθέας Πατρών-Μεσολόγγι ERT FLIX live
20:00 Παναθηναϊκός-Λαύριο ΕΡΤ3 live
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/4
17:00 ΠΑΟΚ-Περιστέρι ΕΡΤ3 live
20:00 Λάρισα-Ηρακλής ΕΡΤ3 live

 
 
Χωρίς τον Μπράουν η Λάρισα...
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η Λάρισα ΚΑΕ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί σήμερα στο Μεσολόγγι, χωρίς τον Κεν Μπράουν. Εάν πράγματι δεν αγωνισθεί, θα είναι μια σημαντική απώλεια για τη λαρισινή ομάδα, στον «τελικό» για την παραμονή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass