Αγώνας παραμονής για την ΑΕΛ...

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (19.30)

Δημοσίευση: 02 Απρ 2021 21:07

Αγώνας παραμονής για την ΑΕΛ θα είναι το αυριανό παιχνίδι που δίνει στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (19.30) στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής των πλέι άουτ, αφού με νίκη η λαρισινή ομάδα ίσως βρεθεί πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού, συμπεριλαμβανομένης και της διαδικασίας των μπαράζ.


Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα και οι παίκτες του γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και αναμένεται να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν το αποφασιστικό «τρίποντο» που θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα και θα βοηθήσει την ΑΕΛ να έχει καλή ψυχολογία. Κάθε άλλο αποτέλεσμα σίγουρα θα κοστίσει στην ΑΕΛ σημαντικά.
Ο προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σπαρβ που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη Φινλανδία και των άρρωστων Μιλοσάβλιεβιτς και Ζίζιτς, δύο παίκτες που βρίσκονταν σε αγωνιστική άνοδο.
Τα σχέδιά του και στο χθεσινό οικογενειακό διπλό που έγινε στα Δένδρα δεν φάνηκαν, αλλά όλα δείχνουν ότι προσανατολίζεται στην εντεκάδα με την οποία η ΑΕΛ κέρδισε στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ναγκί και στην άμυνα πλάγια ο Μπέρτος (δεξιά) και ο Γιακιμόφσκι (αριστερά), ενώ στα σέντερ μπακ σίγουρος είναι ο Μαξιμένκο και μάλλον παρτενέρ θα είναι ο Χουσίνιο. Δοκιμάστηκε χθες και η λύση του Ηλιάδη, ενώ υπάρχει και ο Μιχαήλ.
Στίφλερ και Κολομπίνο αποτελούν σταθερές αξίες στη μεσαία γραμμή, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν ο Μπεν-Χατίρα, ο Ακούνια, ο Πινακάς και στην κορυφή ο Ντουρμισάι.
Βέβαια υπάρχουν και άλλες λύσεις τις οποίες ο Φέστα μπορεί να δοκιμάσει όπως φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Σήμερα η ομάδα θα κάνει προπόνηση στις 5 μ.μ. στα Δένδρα και ακολούθως η αποστολή που θα επιλέξει ο Φέστα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λάρισας.

 

ΛΥΣΗ ΜΕ ΜΟΥΖΕΚ
Κατόπιν κοινής συμφωνίας και αφού εξοφλήθηκε, έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Ματέο Μούζεκ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εύχεται κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία στη ζωή του.

 

7ος Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Player of the Month του Μαρτίου, όπου ο Ντουρμισάι κατέλαβε την 7η θέση. Αναλυτικά:
1/ Φ.    Μπερτόλιο    52,83%
2/ Κ.    Σφιντέρσκι    16,10%
3/ Γ.    Λοντίγκιν    10,35%
4/ K.    Φορτούνης    9,15%
5/ Φ.    Μακέντα    5,88%
6/ Μ.    Ντέλετιτς    3,57%
7/ Φ.    Ντουρμισάι    2,12%.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass