Θα το παλέψει ο Απόλλων Λάρισας

*ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2021 21:15

Τέσσερις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 και ο Απόλλων Λάρισας διατηρεί σοβαρές ελπίδες για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και να συνεχίσει το φετινό του ταξίδι, στο πρωτάθλημα, στη διαδικασία των πλέι οφ.


Οι «κυανόλευκοι» μετά τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχαν, μία εντός έδρας κόντρα στη Δόξα Δράμας (1-0) και τη δεύτερη στην Άρτα με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης (2-1), πλησιάζουν τους αντιπάλους τους και έχουν πολύ καλή ψυχολογία, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Ιωνικό (14:45), στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος μένει πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση και το ποιοτικό ρόστερ είναι ικανό να πετύχει τους φετινούς στόχους, ανεξάρτητα εάν ορισμένα άτυχα αποτελέσματα το εμπόδισαν να είναι ακόμα ψηλότερα.
*Κατά τα άλλα, η ομάδα μετά από ένα διήμερο ρεπό, επανέρχεται σήμερα στις προπονήσεις στο Κουλούρι και το ευχάριστο είναι πως και ο Δημήτρης Λίταινας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και θα υπολογίζεται από τον προπονητή του.

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Φτωχότερη είναι από χθες η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς απεβίωσε ο 61χρονος γκολκίπερ Μιλτιάδης Λυρόπουλος, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης των Μπίζιου, Κανιά, Μπουρονίκου και Γώγουλα.
Η κηδεία του έγινε χθες σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω του κορονοϊού στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ανακοινώθηκε  χθες από τη διοργανώτρια αρχή, το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, που έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ (3/4)
14:45 Ξάνθη - Καραϊσκάκης (ERTSPORTS)
14:45 Εργοτέλης - Τρίκαλα  (ΕΡΤ3)
14:45 Χανιά - Διαγόρας (ERTSPORTS 2)ΚΥΡΙΑΚΗ (4/4)
14:45 Απόλλων Λάρισας - Ιωνικός (ERTSPORTS 2)
14:45 Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας (ERTSPORTS)
14:45 Ο.Φ. Ιεράπετρας - Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass