Δύσκολη η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (14:45) *ΘΕΛΕΙ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2021 21:25

Μετά τη νίκη που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη επί της Δόξας Δράμας με σκορ 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αγωνιζόμενος αυτήν τη φορά στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων της Άρτας, σήμερα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (14.45 ERT SPORTS 3).


Παιχνίδι πολύ δύσκολο για τους «κυανόλευκους», καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς και θέλουν από την πλευρά τους να κατακτήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Ο Μάγγος θα είναι και αυτός σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού ξεκίνησε τη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας και μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Παναχαϊκή στις 31 Ιανουαρίου, απομακρύνθηκε. Αμέσως μετά ο Απόλλων νίκησε τον Καραϊσκάκη με 3-0 (41’ Αθανασιάδης, 46’ Μπάμπης, 77’ Μπαστιανός), με την αρτινή ομάδα να αποφασίζει την αντικατάσταση του Μπέλα με τον Μάγγο! Τώρα ήρθε η ώρα όμως ο Καρδιτσιώτης προπονητής να διεκδικήσει τη νίκη από την πρώην ομάδα του, ώστε ο Καραϊσκάκης να ξεκολλήσει από την ουρά. Και η εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια.
Είναι δε χαρακτηριστικό, πως στα 11 τελευταία παιχνίδια του ο Απόλλων Λάρισας, από τότε που έφυγε δηλαδή από την τεχνική του ηγεσία, ο Γιάννης Μάγγος, έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ και κανένα από αυτά στο πρώτο ημίχρονο.
Πάντως ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι από την αρχή του πρωταθλήματος ο Απόλλων σε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια έχει οκτώ ημίχρονα με 0-0.
Ταυτόχρονα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στο δεύτερο, ενώ έχει δεχτεί τέσσερα. Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Λίταινας και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Κώστας Φραντζέσκος επέλεξε γι’ αυτόν τον αγώνα είκοσι ποδοσφαιριστές, τους οποίους πήρε κοντά του στη Φιλιππιάδα και είναι οι ακόλουθοι: Γλύκος (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας, Μπαλογιάννης, Καμπέρης, Αθανασιάδης, Μπάλλας, Γκουντρουμπής, Μπαστιάνος, Ντα Κάμπος, Τζοβάρας, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Γιάκος, Χατζής, Τασιούλης, Σούλτσε.

Η Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της αρτινής ομάδας για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας.
Ο Καρδιτσιώτης προπονητής Γιάννης Μάγγος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους: Σοϊλεμέζογλου, Μπουργάνης , Χουάντερσον, Μπότσαρη, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γαλεάδης, Νταλακούρα, Δούμτσιο, Γυφτοκώστα, Δερμιτζάκη, Μαραθωνίτη, Μαύρου, Κορέλα, Καζέλη, Ναζίμ, Τάμπα, Μπεκατώρο, Μπρέμπο, Κόκα, Τσούτση, Κλιγγόπουλο, Rooney και Lovric. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπανίκου, Πάνος, Φετεινίδης, Νασιμέντο και οι τραυματίες Παππάς, Van Iperen, Gregorio.ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Α.Ε. Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας, θα διευθύνει ο κ. Αλάμπεης (Αθηνών), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Πλακά (Δυτ. Αττικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας), ενώ 4ος θα είναι ο κ. Μπαΐλης (Πρέβεζας/ Λευκάδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Πουλημάς (Κέρκυρας).

«ΤΕΣΣΑΡΑ» ΚΟΡΥΦΗΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στα τελευταία 20 λεπτά, ο Λεβαδειακός θριάμβευσε με 4-0 επί του Διαγόρα στη Ρόδο, σε αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Super League 2.
Ο Ιωάννης Κωστή, που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα, ήταν αυτός που... έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του Μπέπε Ζανίνο. Σκόραρε δις σε διάστημα 10 λεπτών (74’, 83’), με σουτ και κεφαλιά, αντίστοιχα, για να πάρουν στη συνέχεια τη σκυτάλη οι Λούκας Πολέτο και Βαγγέλης Θεοχάρης. Με το «τρίποντο» αυτό, οι Βοιωτοί έφτασαν στους 31 βαθμούς τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ο οποίος υποδέχεται αύριο την Παναχαϊκή.
*Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην τέταρτη διαδοχική του ήττα - όλες με το ίδιο σκορ, 1-0! Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 11’, όταν το σουτ του Άμπι σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπέντο. Αντίθετα, πιο τυχεροί ήταν οι Ακρίτες στο 67’: από τις κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Μπέκα Μικελτάτζε που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Δημήτρη Κατσιμήτρο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 76’, όταν το σουτ του νεοεισελθόντα Γιάννη Μυστακίδη, σταμάτησε στο δοκάρι του Κατσιμήτρου. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ του αγώνα.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(17η αγωνιστική)
ΧΘΕΣ
*Διαγόρας - Λεβαδειακός 0-4
(74’, 83’ Κωστή, 90’ Πολέτο, 90’+4’ Θεοχάρης)
*Α.Ο. Ξάνθη - Εργοτέλης 1-0
(67’ Μικελτάτζε)
ΣΗΜΕΡΑ
14:00 Α.Ο. Τρίκαλα - Χανιά (ERTSPORTS)
14:45 Καραϊσκάκης - Απόλλων (ERTSPORTS 3)
14:45 Ιωνικός - Παναχαϊκή (ΕΡΤ 3)
14:45 Δόξα Δράμας - Ο.Φ.Ι (ERTSPORTS 2)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός     17 αγ.     21-8     31
2. Ιωνικός     16     23-15     31
3. Ξάνθη     17     15-8     30
4. Εργοτέλης     17     18-10     28
5. Διαγόρας      17     14-17     26
6. Παναχαϊκή     16     13-8     22
7. Χανιά     16     9-8     22
8. Απόλλων Λ.     16     8-10     18
9. Δόξα Δράμας     16     11-24     17
10. Τρίκαλα     16     12-14     16
11. Ο.Φ.Ι     16     14-22     11
12. Α.Ε. Καραϊσκάκης     16     9-23     11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass