Κοντά στους σεισμοπαθείς ο Απόλλων Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΖΑΡΚΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ - ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (14:45)

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 21:15

Το κοινωνικό του πρόσωπο θα δείξει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος το μεσημέρι και κατευθυνόμενος προς τη Φιλιππιάδα για τον αυριανό αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στους Αγίους Αναργύρους Άρτας (14:45), θα μεταβεί στο Ζάρκο Τρικάλων για να μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς του γειτονικού νομού.


«Είναι μια ιερή υποχρέωση της ομάδας, όλοι μας μπορούμε με πολλούς τρόπους να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου και η διοίκηση αποφάσισε να κάνουμε αυτή την κίνηση, για να δείξουμε πως και μέσω του ποδοσφαίρου, γινόμαστε αρωγοί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες και χρειάζεται να στεκόμαστε δίπλα τους μέχρι και πάλι να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς», τόνισε ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων Μιχάλης Μπίζιος.
Κατά τα άλλα, με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 1-0, ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί αύριο στην Άρτα κόντρα στην ουραγό Α.Ε. Καραϊσκάκης, με στόχο να κατακτήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σήμερα η αποστολή θα συγκροτηθεί μετά την πρωινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και εν συνεχεία θα μεταβεί στη Φιλιππιάδα, όπου και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Ιλιάνα».
Επανέρχεται ο Παναγιώτης Μπάλλας που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσει ο Δημήτρης Λίταινας που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

 

Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΛΑΜΠΕΗΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Γιώργος Αλάμπεης της Ένωσης Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το αυριανό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας στην Άρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Συνεργάτες του, θα είναι οι Πλακάς (Δυτ. Αττικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας) και τέταρτος ο Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας).

 

ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Σε δύο... δόσεις σερβίρεται η 17η αγωνιστική της Super League 2 που συνεχίζεται χωρίς παύση. Σήμερα διεξάγονται δύο αναμετρήσεις εξάδας, ενώ αύριο ο Ιωνικός έχει την ευκαιρία - αν τον έχουν ευνοήσει τα αποτελέσματα - να «ανοίξει» κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του.
Η «αυλαία» ανοίγει στο «σμαραγδένιο νησί», με τον Διαγόρα Ρόδου να υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο βαθμοί και ισάριθμες θέσεις - πιο ψηλά οι Βοιωτοί. Παρέα με τους οποίους είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος δοκιμάζεται στα Πηγάδια απέναντι στη φορμαρισμένη Ξάνθη που βρίσκεται... ανάμεσα στους τρεις προηγούμενους συλλόγους.
Αύριο Κυριακή κι ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββάτου, ο Ιωνικός μπορεί να αυξήσει τη διαφορά των τριών βαθμών που διατηρεί μετά από 16 παιχνίδια, καθώς φιλοξενεί την ασταθέστατη Παναχαϊκή. Οι άλλες τρεις αναμετρήσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα κατώτερα βαθμολογικά στρώματα: τα Τρίκαλα περιμένουν τα Χανιά, στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων της Άρτας η Α.Ε. Καραϊσκάκης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στη Δράμα η τοπική Δόξα κοντράρεται με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
14:00 Διαγόρας - Λεβαδειακός (ERTSPORTS 3)
14:45 Α.Ο. Ξάνθη - Εργοτέλης (ΕΡΤ 3)
ΑΥΡΙΟ
14:00 Τρίκαλα Α.Ο. - Χανιά (ERTSPORTS)
14:45 Αγίων Αναργύρων, Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας (ERTSPORTS 3)
14:45 Ιωνικός - Παναχαϊκή (ΕΡΤ 3)
14:45 Δόξα Δράμας - Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERTSPORTS 2)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Ιωνικός    23-15    31
2. Εργοτέλης    18-9    28
3. Λεβαδειακός    17-8    28
4. Ξάνθη    14-8    27
5. Διαγόρας Ρόδου    14-13    26
6. Παναχαϊκή    13-8    22
7. Χανιά    9-8    22
8. Απόλλων Λάρισας    8-10    18
9. Δόξα Δράμας    11-24    17
10. Τρίκαλα    12-14    16
11. Ο.Φ. Ιεράπετρας    14-22    11
12. Α.Ε. Καραϊσκάκης    9-23    11

 

«Σαραντάρισε» ...στις κάρτες ο Απόλλων Λάρισας!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ

Με τις δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν κόντρα στη Δόξα Δράμας, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έφθασαν συνολικά τις σαράντα κάρτες μετά την
ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Από αυτές τις κάρτες οι 39 ήταν κίτρινες, ενώ ο μοναδικός παίκτης των
Φιλιππουπολιτών που αποβλήθηκε κατά την εξελισσόμενη διοργάνωση ήταν ο Μπάλλας, στον αγώνα του Ηρακλείου εναντίον του Εργοτέλη.
Οριακή ήταν για τον αρχηγό του Απόλλωνα Κώστα Χατζή η κίτρινη που είδε την περασμένη Τετάρτη, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα του δεύτερου γύρου στη Δράμα, ύστερα από δέκα ημέρες. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Χατζής, που απουσίασε για σημαντικό διάστημα από την ενδεκάδα λόγω ενοχλήσεων, «κιτρινίζεται»
ανελλιπώς κατά τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο τιμωρίας.
Συγκεντρωτικά, οι κάρτες των Απολλωνιστών είναι οι εξής:
5: Αθανασιάδης
4: Μπάλλας (εξέτισε την ποινή του), Χατζής
3: Γκόλιας, Νύκταρης
2: Γκουντρουμπής, Καρίκι, Λίταινας, Μόρας, Μπαλογιάννης, Ντα Κάμπο, Σκούπρας
1: Αστράς, Καμπέρης, Μπάμπης, Μπαστιάνος, Μπούσης, Σέχου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass