Χαραμάδα για εξάδα…

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2021 21:12

Χαραμάδα για εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ της Super League 2 «άνοιξε» ο Απόλλωνας Λάρισας μετά την προχθεσινή του νίκη επί της Δόξα Δράμας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Αθανασιάδης στο 29’ και είναι το τρίτο φετινό με τη φανέλα της λαρισινής ομάδας.


Στις έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ο Απόλλων Λάρισας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να μπει στην εξάδα έχοντας βαθμολογικό μειονέκτημα απέναντι σε Παναχαϊκή και Χανιά (βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πιο πάνω).
Το πρώτο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και οι δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες.
Τον «χορό» άνοιξε ο Απόλλωνας όταν κεφαλιά του Γιάκου λίγο έξω από τη μικρή περιοχή από σέντρα του Ντα Κάμπο απέκρουσε ο Στεφανάκος σε κόρνερ, ενώ το ίδιο έπραξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σε σουτ του Μπαλογιάννη έξω από τη μεγάλη περιοχή (6).
Στη συνέχεια η Δόξα Δράμας πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά το σουτ του Μαυριά στο 12’ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γλύκου.
Στο 29’ μπήκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αφού από σέντρα του Ντα Κάμπο από δεξιά ο Γιάκος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε, απέκρουσε ο Στεφανάκος κι η μπάλα έφθασε στον Αθανασιάδη που έκανε το 1-0.
Η ομάδα της Δράμας με κινητήριο μοχλό τον Λαρισαίο Βασίλη Κουτσιανικούλη επιχείρησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς τα σουτ που επιχειρούσαν οι παίκτες της δεν έβρισκαν στόχο.
Στο 42’ ο Αθανασιάδης ένα μέτρο προ του Στεφανάκου στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ένα νέο σουτ αυτή τη φορά του Μπαλογιάννη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ. Στις φάσεις αυτές θα μπορούσε ο Απόλλωνας να κάνει το 2-0.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Απόλλωνας πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τις φάσεις που δημιουργούσε ο Ντα Κάμπο από δεξιά δεν μπορούσαν να τις μετατρέψουν σε τέρμα οι συμπαίκτες του.
Και στο 64’ ο Παπαργυρίου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν σε εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γλύκος μπλόκαρε νέα εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά από το Μαυριά.
Στο 74’ από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου ο Μόρας έπιασε κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Στεφανάκος, ενώ στο 81’ χωρίς δυνάμεις ο Αθανασιάδης σούταρε αδύναμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Στεφανάκος μπλόκαρε την μπάλα.
Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά με μια φάση στο 83’ όπου ο Βάντερσον έκανε πάρτι στην άμυνα του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε απελπιστικά άουτ.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μέγα (Πιερίας) και των βοηθών Μαλανδρή (Χαλκιδικής), Μανάση (Τρικάλων). Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Μπαλογιάννης, Χατζής – Πινδώνης, Παπαργυρίου.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο (89’ Τζοβάρας), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (71’ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Καμπέρης (78’ Γκόλιας).
Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης (67’ Βάντερσον), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Χάμοντ (90+1’ Νιολάκης), Μπολάκης (85’ Φυτόπουλος), Κουτσιανικούλης (85’ Μπελεβώνης), Άντερσον, Μπαράνκο (67’ Σαμπανίδης).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 16 αγώνες)
1. Ιωνικός    31
2. Λεβαδειακός    28
. Εργοτέλης    28
4. Ξάνθη    27
5. Διαγόρας Ρόδου    26
6. Παναχαϊκή    22
. Χανιά    22
8. Απόλλων Λάρισας    18
9. Δόξα Δράμας    17
10. Τρίκαλα    16
11. ΟΦ Ιεράπετρας    11
. ΑΕ Καραϊσκάκης    11

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
10 γκολ: Κάστρο (Ιωνικός)
4 γκολ: Τσέλιος (Εργοτέλης), Μπαστακός (Διαγόρας Ρόδου), Γκίνη (ΟΦ Ιεράπετρας), Διαμαντόπουλος (Χανιά), Μπιανκόνι (Λεβαδειακός), Τάτος (Ξάνθη)
3 γκολ: Αθανασιάδης (Απόλλων Λάρισας), Μαραθωνίτης (Καραϊσκάκης), Μαυριάς, Αγγελόπουλος (Δόξα Δράμας), Ρόλε, Πλατέλλας (Ιωνικός), Τζιώρας (Λεβαδειακός), Γιούσης, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή), Πατρινός, Μπουρσέλης, Κόνραντ, Μανουσάκης (Εργοτέλης)
2 γκολ: Κονέ, Λινάρδος (Διαγόρας Ρόδου), Ντάλα Κόστα, Κούστα (ΟΦ Ιεράπετρας), Βασιλόγιαννης (Χανιά), Νίλι (Λεβαδειακός), Μενσά (Δόξα Δράμας), Μπουτσάκης (Εργοτέλης), Έμπερτ, Καπνίδης (Ξάνθη), Μάναλης, Νιάσε, Ομάρ (Ιωνικός), Κουσκουνάς (Παναχαϊκή), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Αλμπάνης, Σταματής, Ευθυμίου (Τρίκαλα), Λόβριτς, Δούμτσιος (Καραϊσκάκης)
1 γκολ: Άντερσον, Βάντερσον (Δόξα Δράμας), Μόρας, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Μπαστιάνος (Απόλλων Λάρισας), Βλαχομήτρος (Ιωνικός), Ανάκογλου, Κόκας (Παναχαϊκή), Μεχία, Δημόπουλος, Νίκας, Πολέτο, Λιάγκας, Μυτίδης, Μύγας (Λεβαδειακός), Σουλιώτης, Ντιαλόσι (Τρίκαλα), Φουάσης, Αποστολίδης, Χιντζίδης, Βογιατζής, Λεμονής, Μπαράτα (ΟΦ Ιεράπετρας), Σανδραβέλης, Σμυρλής, Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Γεωργίου, Ντοριβάλ (Διαγόρας Ρόδου), Δημούτσος, Σχρόιγεν, Κ. Γκαρσία, Σιατραβάνης, Θυμιάνης, Μπριλάντε (Ξάνθη), Δημητριάδης, Μασένα, Μπραμπίγια (Χανιά), Γιαννιώτης, Δεινόπαπας (Καραϊσκάκης).
Αυτογκόλ: Θυμιάνης (Ξάνθη), Σουλιώτης (Τρίκαλα)

 

Βραβεύτηκε ο …100άρης Κ. Σκούπρας

Τις 100 επαγγελματικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας έφτασε ο Κώστας Σκούπρας στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή το περασμένο Σάββατο και προχθές πριν την έναρξη του αγώνα με τη Δόξα Δράμας η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βράβευσε τον έμπειρο δεξιό μπακ της ομάδας. Τη βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Στέλιος Κουκούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass