Πρόκριση στο... ρελαντί η Μπάγερν

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΛΣΙ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2021 20:10

Το παζλ των προημιτελικών του Champions League συμπληρώθηκε χθες το βράδυ με τις Μπάγερν και Τσέλσι να γίνονται οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμμετέχουν στην αυριανή κλήρωση.


Οι εκτός έδρας νίκες που είχαν πετύχει στις πρώτες αναμετρήσεις των νοκ άουτ αγώνων της διοργάνωσης, εναντίον των Λάτσιο (4-1) και Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) αποδείχθηκαν υπεραρκετές και στις ρεβάνς σε Μόναχο και Λονδίνο, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με 2-1 των «Λατσιάλι» και τους «μπλε» με 2-0 επί των «ροχιμπλάνκος».
Το «τρένο» της Τσέλσι επί των ημερών του Τόμας Τούχελ συνεχίζει να τρέχει με «σπασμένα φρένα». Με τη νίκη-πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) οι Λονδρέζοι έφτασαν τα 13 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που ανέλαβε τα ηνία τους ο Γερμανός προπονητής (10-3-0).
Ο Τίμο Βέρνερ μπορεί να μην βρήκε σε ένα ακόμα ματς τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ζίγιες, με τον Μαροκινό ν’ ανοίγει το σκορ και να το κλείνει στις καθυστερήσεις ο Έμερσον.
Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι πρωτοπόροι της LaLiga, καθώς στο 82ο λεπτό ο Σάβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη της Τσέλσι.

 

«ΣΠΑΕΙ... ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ» Η ΜΠΑΓΕΡΝ
Την 23η νίκη της στο Champions League στα τελευταία 29 ματς (έχει ακόμη 5 ισοπαλίες και μία ήττα) και την 8η συνεχόμενη σε ισάριθμα που έδωσε στην «Αλιάνζ Αρένα» πέτυχε η Μπάγερν απέναντι στη Λάτσιο με 2-1 (τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν από τη Λίβερπουλ το 2019 με 3-1).
Οι κάτοχοι του τίτλου έδειξαν σε ένα ακόμα ματς ότι παραμένουν το μεγάλο φαβορί για το back to back, φτάνοντας σε μία ακόμα επιτυχία με την οποία βελτίωσαν το ρεκόρ τους εναντίον των ιταλικών ομάδων σε 8-2-0.
H Λάτσιο απέτυχε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε αγώνα Champions League από τη φάση των ομίλων και μετά σε 19ο ματς, γνωρίζοντας την 8η ήττα στις 19 πιο πρόσφατες πρόσφατες αναμετρήσεις της στη διοργάνωση.
Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Μπάγερν, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
*Γιουβέντους-Πόρτο    3-2 παρ.
(49’,63’ Κιέζα, 117’ Ραμπιό - 19’πεν, 115’ Ολιβέιρα)
*Ντόρτμουντ-Σεβίλη    2-2
(35’,54’πεν. Χάαλαντ - 69’πεν, 90’+6 Ελ Νεσίρι)
*Λίβερπουλ-Λειψία    2-0
(71’ Σαλάχ, 74’ Μανέ)
*Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα    1-1
(31’πεν. Μπαπέ - 37’ Μέσι)
*Μάντσεστερ Σίτι- Γκλάντμπαχ    2-0
(12’ Ντε Μπρόιν, 18’ Γκουντογκάν)
*Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα    3-1
(34’ Μπενζεμά, 59’πεν. Ράμος, 85’ Ασένσιο - 83’ Μουριέλ)
*Μπάγερν-Λάτσιο    2-1
(33’ πεν. Λεβαντόφσκι, 73’ Τσούπο-Μότινγκ - 82’ Παρόλο)
*Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης    2-0
(34’ Ζίγιες, 90’+4 Έμερσον).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass