Αποφασισμένη για νίκη η ΚΑΕ Λάρισα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ (17:00)

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2021 15:33

Αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες και να το συνδυάσει αυτό με μια καλή εμφάνιση, η ΚΑΕ Λάρισα αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 17:00 στη Νεάπολη, τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα παιχνίδι που έχει μέγιστη σημασία για όλους.


Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπανικολόπουλου κράτησαν ψηλά τους ρυθμούς προπονήσεων, προσπαθώντας να εμφανιστούν έτοιμοι στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, αφήνοντας πίσω την ήττα κόντρα στον Άρη BC την προηγούμενη εβδομάδα.
Το ευχάριστο γεγονός για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που σημαίνει πως όλοι εργάστηκαν δίχως τον «πονοκέφαλο» των απουσιών και είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Στη χθεσινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική και οι παίκτες της Λάρισας άκουσαν προσεκτικά, τις τελευταίες οδηγίες του προπονητή τους.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα της Λάρισας ηττήθηκε με 90-64 κάνοντας απογοητευτική εμφάνιση, κάτι που επιθυμεί να αλλάξει στην εντός έδρας «μονομαχία», η οποία θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.
Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου βρίσκονται οι παρακάτω καλαθοσφαιριστές: Μόσιαλος, Κώττας, Καμάρας, Τσιούλκας, Μούρτος, Καμπερίδης, Σπυρόπουλος, Παπαδάκης, Ρας, Ουάσιγκτον, Μπράουν, Σμιθ, Ουέσπαν και Γκόρντον.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Την αναβολή των αναμετρήσεων του Προμηθέα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ των ανδρών, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» της αχαϊκής ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ. Υπενθυμίζεται ότι οι Πατρινοί μετρούν οκτώ κρούσματα, εκ των οποίων τα πέντε αφορούν παίκτες και τα υπόλοιπα τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου. Μετά την εξέλιξη αυτή, θα οριστούν τα δύο παιχνίδια σε νέες ημερομηνίες.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:
«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορονοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη αναμέτρηση Προμηθέας - Άρης για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας - Παναθηναϊκός της 2ης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ενώ οι αγώνες θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες».

 

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Ντέρμπι από τα... παλιά έγινε χθες το απόγευμα στο Παλατάκι, με τον Μέικον να στέλνει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην παράταση και τον Λάνγκφορντ να βάζει στο απόλυτο μηδέν το μεγάλο σουτ για τη νίκη (87-85) των «κιτρινόμαυρων».

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (17η αγωνιστική)
ΧΘΕΣ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ    85-87 παρ., 74-74 κ.α.
Προμηθέας Π.-Άρης    αναβλήθηκε
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Ηρακλής-Μεσολόγγι
17:00 Λάρισα-Κολοσσός Ρ.
20:00 Λαύριο-Περιστέρι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
Λαύριο    28
ΑΕΚ    28
Παναθηναϊκός    26 -14 αγ.
Περιστέρι    25
ΠΑΟΚ    24
Προμηθέας Π.    23 -14 αγ.
Ιωνικός    22
Ηρακλής    22
Κολοσσός    22
Άρης    22
Μεσολόγγι    20
Λάρισα    20

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass