Γενναιόδωρη προσφορά στους σεισμοπαθείς του Δαμασίου

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙΚΙΣΚΩΝ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2021 21:01

Η αρχή μιας γενναίας προσφοράς στους σεισμοπαθείς του Δαμασίου έγινε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός (με εντολή του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη) μέσω της συνδεδεμένης εταιρείας «Α.Ε. Καραϊσκάκης» που έχει τη διαχείριση του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».


Η προσφορά περιλαμβάνει την παράδοση είκοσι οικίσκων και χθες δόθηκαν οι τέσσερις εν μέσω θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του Δαμασίου. Η παράδοση έγινε από τον αμισθί πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Βασίλη Βασιλειάδη δίνοντας τα κλειδιά στον Μητροπολίτη Ελασσώνος Χαρίτωνα παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστός τόνισε ότι η προσφορά έγινε οικειοθελώς από τον κ. Μαρινάκη, ευχαριστώντας τον για την άμεση ανταπόκριση έμπρακτης βοήθειας, όταν έγινε έκκληση για οικίσκους στους σεισμοπαθείς της περιοχής, ενώ ο Μητροπολίτης Χαρίτων είπε ότι η απόφαση αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και χάρηκε ιδιαίτερα για τη γρήγορη παράδοση.
Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι ο κ. Μαρινάκης διακρίνεται για την αλληλεγγύη και έδωσε από την πρώτη στιγμή εντολή να δοθούν οικίσκοι πλήρως εξοπλισμένοι, οι οποίοι περιλαμβάνουν μέχρι και δορυφορική κεραία.
Παράλληλα, εκτός από την παράδοση των οικίσκων, δόθηκαν σε παιδιά του Δαμασίου, μπάλες και χαρταετοί με το σήμα του Ολυμπιακού για να απαλύνουν τον πόνο που προκάλεσαν οι πρόσφατοι σεισμοί.
Οι κάτοικοι του Δαμασίου ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους της «Α.Ε. Καραϊσκάκης», ενώ η ομάδα του Δαμασιακού προσέφερε στον κ. Βασιλειάδη σε ανάμνηση του γεγονότος ένα κασκόλ της ομάδας.
Να αναφερθεί ότι τη μεταφορά των οικίσκων συνόδευε και το πούλμαν του Ολυμπιακού, χωρίς μέλη της αποστολής της ομάδας, ώστε να υπάρχει συνειρμός της δωρεάς της Πειραιώτικης ομάδας στην ανάδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Στην εκδήλωση ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας (γνώριμος στην περιοχή ως άνθρωπος του αθλητισμού), ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τυρνάβου Γιώργος Σακούτσιος, Χριστόφορος Κατσαρός, Λάσκος Μανδηλάς, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασίλης Καραλής, οι σύμβουλοι του Δήμου Τυρνάβου Χρήστος Παληός, Βασίλης Βράκας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τυρνάβου Αποστόλης Σακελλάρης και άλλοι.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass