F1

Δοκιμές στο Μπαχρέιν

Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ GRAND PRIX ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2021 9:01

Η αναμονή τελείωσε και επιτέλους η δράση σε ό,τι αφορά τον μαγικό κόσμο της Formula 1 αρχίζει!

Τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα και σήμερα στο Μπαχρέιν και την πίστα του Σακχίρ, όπου από την Παρασκευή, διεξάγονται οι μοναδικές δοκιμές εξέλιξης ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021!
Δεδομένου πως φέτος οι ομάδες έχουν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και οι οδηγοί ελάχιστο χρόνο εξοικείωσης με τα νέα τους μονοθέσια, είναι προφανές πως κάθε ώρα, κάθε λεπτό στην πίστα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ακριβώς γι’ αυτό, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η Williams «θυσιάζει» την πρώτη ημέρα δουλειάς με την FW43B, προσφέροντας το νέο της μονοθέσιο στον δοκιμαστή της, Roy Nissany. Δεν θα περίμενε κανείς να επιλεχθεί ένας pay driver αντί του επίσημου διδύμου της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, μόνο δύο ομάδες έχουν επιλέξει να αξιοποιήσουν όλη την ημέρα για έναν οδηγό: η Red Bull Racing για την οποία θα οδηγήσει μόνο ο Max Verstappen και η Alpine για την οποία θα οδηγήσει μόνο ο Esteban Ocon. Κίνηση λογική για τη γαλλική ομάδα, δεδομένου πως ακόμα και μία ημέρα επιπλέον προετοιμασίας θα βοηθήσει τον Fernando Alonso στην προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Η «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ
Όλα αρχίζουν στις 28 Μαρτίου, από την πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν. Αγώνας που πέρυσι ήταν διπλός και έγινε με υγειονομικούς υπαλλήλους να είναι οι μόνοι που είχαν πρόσβαση στις κερκίδες. Φέτος, η πολύ όμορφη πίστα στο «Στολίδι του Κόλπου» θα ανοίξει τις πόρτες της στο ευρύ κοινό, έχοντας όμως δύο προϋποθέσεις: για να αγοράσεις εισιτήριο για τον αγώνα πρέπει είτε να έχεις εμβολιαστεί, είτε να έχεις νοσήσει και αναρρώσει από τον Covid-19! Οι διοργανωτές θα στήσουν κανονικά το πολύ ενδιαφέρον F1 Village πίσω από την κεντρική κερκίδα αυτής της εντυπωσιακής πίστας ενώ το εισιτήριο εισόδου για τρεις ημέρες. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική ενώ όλες οι δραστηριότητες για το κοινό θα είναι σε ανοιχτό και αεριζόμενο χώρο. Όσο για το Paddock Club και τα εταιρικά lounges, δεν θα λειτουργήσουν, θα κοστίζει 100 δηνάρια του Μπαχρέιν – δηλαδή περίπου 220 ευρώ. Πέρυσι, η πίστα στην καρδιά της ερήμου φιλοξένησε το Gulf Air Bahrain Grand Prix που αποτέλεσε τον δεκατοπέμπτο γύρο της σεζόν και είχε ως νικητή τον Lewis Hamilton και μεγάλο κερδισμένο τον Romain Grosjean που βγήκε ζωντανός από ένα τρομακτικό ατύχημα, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, το Sakhir Grand Prix όπου ο Sergio Perez πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στη Formula 1.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass