Δοκιμάζεται στη Ρόδο ο Απόλλων Λάρισας

*ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΑΓΟΡΑ (14:45) *ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3 ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (13:00)

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2021 21:02

Με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League 2 και ο Απόλλων Λάρισας έχει δύσκολο έργο, αύριο και ώρα 14:45 στο «Σμαραγδένιο» νησί, με αντίπαλο τον ισχυρό φέτος Διαγόρα.

Η λαρισινή ομάδα η οποία θα αναχωρήσει σήμερα και ώρα 12 μετά το μεσημέρι από τη Φιλιππούπολη για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς θα μεταβεί στη Ρόδο, θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται οι παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πιστέψουν στην επιτυχία.
Αν οι «κυανόλευκοι» στοχεύουν να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, εκτός από τις ισοπαλίες, πρέπει να κερδίσουν και εκτός έδρας, διότι σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα σκέφτονται την καινούρια χρονιά.
Κατά πόσο θεωρείται εφικτό αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, που είναι ο καθρέφτης της αξίας του κάθε ποδοσφαιριστή και ο Απόλλων μπορεί να κάνει τη ζημιά, όπως έγινε από την πλευρά του Διαγόρα στον πρώτο γύρο, όπου η ομάδα των Δωδεκανήσων με προπονητή στον πάγκο τον Σάκη Θεοδοσιάδη που έχει δημιουργήσει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, κέρδισε στο AEL FC ARENA, 3-0.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Απόλλων Λάρισας έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 5 γκολ και ο Διαγόρας την καλύτερη άμυνα, καθώς δέχτηκε όπως και ο Εργοτέλης 6 γκολ.
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Με το μυαλό στον Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζεται η προετοιμασία του Διαγόρα... Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πετύχουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους αύριο Σάββατο (14:45) κόντρα στους Θεσσαλούς, σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο, όπως είναι όλα στη Super League 2.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είδε με ευχαρίστηση τον Κώστα Ρουγκάλα και τον Τζόρντι Αλάεθ να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα εκτός θα μείνει σίγουρα ο στρατευμένος Μάριος Κωστούλας, ενώ η συμμετοχή του Αλέξη Σελινιωτάκη παραμένει αμφίβολη, αφού έχει τραυματιστεί στη γάμπα. Η προετοιμασία του «γηραιού» ολοκληρώνεται σήμερα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ένωση Χανίων, θα διευθύνει την αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με τον Διαγόρα. Συνεργάτες του θα είναι οι Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών) και Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), ενώ 4ος διαιτητής ο Στάμος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ευάγγελος Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
(13/3 - 14:45)
*Χανιά-ΑΕ Καραϊσκάκης Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Χρηστάκος (Πειραιά), Σταυρόγλου (Αθηνών), 4ος Λεμπέσης (Πειραιά), παρ. Νικόλαος Σπυράκης (Λακωνίας)
*Λεβαδειακός-Εργοτέλης: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), Φαλτάκας (Γρεβενών), 4ος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ.Χρυσόστομος Μάνθος (Αχαΐας)
*Διαγόρας-Απόλλων Λάρισας: Τσαγκαράκης (Χανίων), Τσολακίδης (Αθηνών), Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), 4ος Στάμος (Αθηνών), παρ.Ευάγγελος Κατσιδώνης (Δωδ/νήσου)
*Τρίκαλα-Ιωνικός: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Τοροσιάδης, Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος Θεοχάρης (Θεσσαλίας), παρ. Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας)
ΚΥΡΙΑΚΗ
(14/3 - 14:45)
*ΟΦ Ιεράπετρας-Παναχαϊκή : Κόκκορης (Αρκαδίας), Παγουρτζής (Πειραιά), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ. Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας)
*Δόξα Δράμας-Ξάνθη: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης), Σάββας (Σερρών), 4ος Δραγούσης (Κιλκίς), παρ. Βασίλειος Σταμούλης (Μακεδονίας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 13 αγώνες)
1. Εργοτέλης 18-6 28
2. Διαγόρας Ρόδου 12-6 26
3. Λεβαδειακός 16-7 24
4. Ιωνικός 15-11 22
5. Ξάνθη 10-8 20
6. Παναχαϊκή 12-7 18
7. Τρίκαλα 10-10 15
8. Χανιά 7-8 15
9. Απόλλων Λάρισας 5-8 11
10. Δόξα Δράμας 7-19 11
11. ΟΦ Ιεράπετρας 11-19 7
12 . ΑΕ Καραϊσκάκης 8-22 7
*Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας, έχουν από 12 αγώνες.
ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤIΟΥ ΜΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 13:00 ο Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής(εμβόλιμης) του πρωταθλήματος της Super League 2 θα αγωνιστεί στη Φιλιππούπολη με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass