Ο Ρούμπλεφ αντίπαλος του Τσιτσιπά

*ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2021 20:52

Ακόμα ένας Ρώσος, μετά τον Κατσάνοφ, θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Ρότερνταμ.


Σήμερα το απόγευμα (16:00) ο Έλληνας πρωταθλητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον ημιτελικό της διοργάνωσης με στόχο την πρόκρισή στον μεγάλο τελικό.
Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε πιο δύσκολα του αναμενόμενου, μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά, με 2-1 σετ (7-6(2), 6-7(2), 6-4) επί του Ζερεμί Σαρντί (Νο64 στον κόσμο) κι έστω με αυτόν τον τρόπο φάνηκε συνεπής στο μεγάλο ραντεβού με τον 22χρονο Τσιτσιπά στην τετράδα της διοργάνωσης.
Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με το σκορ να είναι στο 2-2. Ο Τσιτσιπάς έχει επικρατήσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους (Roland Garros και ATP Finals 202), ενώ ο Ρώσος νίκησε στον πρώτο γύρο του US Open 2019 και στον περσινό τελικό του Αμβούργου.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ
Πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς απέναντι στους πολύπειρους Εντουάρντ Ροζέρ-Βασλάν και Χένρι Κόντινεν, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν με 6-2, 7-6(4) κι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του διπλού στο τουρνουά του Ρότερνταμ.
Στο πρώτο σετ τα αδέλφια Τσιτσιπά δεν βρήκαν απαντήσεις στα σερβίς των αντιπάλων τους, αλλά στο δεύτερο έγινε πραγματική μάχη. Παρότι οι αντίπαλοί τους προηγήθηκαν με 4-1 στα γκέιμ, έχοντας κάνει και δύο μπρέικ, από εκεί και ύστερα ανέβασαν την απόδοσή τους και χωρίς να χαρίζουν εύκολους πόντους κατάφεραν να στείλουν το σετ στο τάι μπρέικ.
Οι Ρόζε-Βασλάν/Χένρι Κόντινεν έκαναν δύο μίνι μπρέικ, χάρη στα οποία έφτασαν στη νίκη με 7-6 και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass