«Φλερτάρει» με νέα νίκη η ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΦΗ (15:00) *ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2021 20:40

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1, η ΑΕΛ δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Οι «βυσσινί» μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0, «φλερτάρουν» με νέο νικηφόρο αποτέλεσμα και ασφαλώς τους δίνεται η μεγάλη ευκαιρία για να δείξουν, πως αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και απλά από ατυχείς συγκυρίες, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σχετικά με τα αρχικό σχήμα ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δοκίμασε διάφορα σχήματα και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα επιλεγούν στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ναγκί, στην άμυνα οι: Μπέρτος, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι και θέση διεκδικεί ο Χουσίνο, στη μεσαία γραμμή ο Κολομπίνο είναι σίγουρος όπως και ο Μπεν-Χατίρα με τον Νικολιά. Από κει και πέρα θα δούμε ίσως τον Στίεφλερ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γκράουρ που αποθεραπεύτηκε.
Στην επίθεση Ακούνια και Πινακάς έχουν τον πρώτο λόγο αλλά υπάρχει και ο Ντουρμισάι που πήγε πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μπορεί να ξεκινήσει στο ματς.
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές:
Νagy, Σουλούκος, Acuna, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μιilosavljevic, Νικολιάς , Nunic, Colombino, Zizic, Ben-Hatira, Stiefler, Jusino, Maksymenko, Jakimovski, Πινακάς, Ντουρμισάι, Μαϊδανός, Τσόσιτς, Μουκάντζο και Γκράουρ.
Αυτοί που δεν υπολογίζονται καθόλου για διαφόρους λόγους είναι οι Σπάρβ, Μιχαήλ, Μούζεκ, Γκοτζαμανίδης, Μπάγιτς, Καρανίκας, Γρηγορόπουλος, Γλυνός, Χαλάτσης, Στοίνοβιτς, Δάκτυλας, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο «Βαρδινογιάννειο» αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό κρίσιμο ματς. Στην αποστολή από τον τεχνικό Γιώργο Σίμο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης, Μίγγος. Εκτός επιστολής έμειναν ο Felipe Souza , καθώς υπέστη κάκωση στον θώρακα μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, με τον Vajebah Sakor να ακολουθεί επίσης μέρος της προπόνησης. Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Aπόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi και Vahid Selimovic. O Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ
0 43χρονος ρέφερι, Αριστομένης Κουτσιαύτης, πυροσβέστης στο επάγγελμα, από την Ένωση της Άρτας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ, που θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2020-2021 στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ (12/12/2020), τη σεζόν 2019-2020, στην εντός έδρας νίκη για τα play out επί του Βόλου (22/06/2020) με 3-1, στην εντός έδρας νίκη επί της Ξάνθης (22/09/2019) με 3-0, τη σεζόν 2018-2019 στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού (29/09/2018) για τη Super league, τη σεζόν 2017-2018 στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (16/10/2017) με 2-1 για τη Super league, τη σεζόν 2016-2017 στην εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 (26/02/2017) για τη Super league και τη σεζόν 2014-2015, στο εντός έδρας παιχνίδι στο Στάδιο Αλκαζάρ για τα play off της Football League με την ΑΕΚ (13/05/2015) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Αθήνας με σκορ 1-0.
Συνεργάτες του θα είναι οι Φωτόπουλος (Αθηνών), Χατζηνάκος (Δράμας), 4οw ο Μαλουτάς (Ημαθίας), στο VAR θα βρεθεί ο Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR θα είναι ο Μπαλτάς (Αχαΐας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιανναδάκης (Λασιθίου).
*O Πολωνός διεθνής διαιτητής, Σίμον Μαρτσίνιακ, κατηγορίας Elite της UEFA, ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι της Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Ο 40χρονος Πολωνός ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και στο παρελθόν σφύριξε τους αγώνες Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0, ΑΕΚ-Βίντι 1-1 και Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστίεβιτς, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR ο Πάβελ Γκιλ.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ
Με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει διαφορά ασφαλείας στην κούρσα της κορυφής, τα βλέμματα – δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας τους πρωταθλήματος – στρέφονται στο ποιες ομάδες θα πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ποιες θα παραμείνουν στην κατηγορία. Στην 25η αγωνιστική της Super League, το ενδιαφέρον στρέφεται σε Τούμπα.
Μετά τον δραματικό αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο δεύτερος Άρης στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, καθώς φιλοξενείται από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ που βρίσκεται μία θέση κι έναν βαθμό πιο πίσω. Το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας (19:30) αποκτά, έτσι, ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, πέραν του τοπικού χαρακτήρα. Το όποιο αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί 24 ώρες αργότερα η ΑΕΚ που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (Δευτέρα 8/3, 19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με τους «πράσινους» να θέλουν τους τρεις βαθμούς σήμερα στους «Ζωσιμάδες» (19:30) αφενός για να πάρουν εκδίκηση από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» για τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, αφετέρου για να μείνουν κοντά στην πρώτη τριάδα. Επικίνδυνη έξοδο και για τον Αστέρα Τρίπολης που κοντράρεται σήμερα στο Περιστέρι (17:15) με τον «πληγωμένο» Ατρόμητο.
Κρίσιμο παιχνίδι, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, δίνει και ο Παναιτωλικός που περιμένει στο Αγρίνιο αύριο (17:15) τον Βόλο, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα έχει, θεωρητικά, εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει μεθαύριο Δευτέρα στον Πειραιά (15:00) τη Λαμία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League και οι διαιτητές:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 ΟΦΗ – ΑΕΛ (NS2) Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος Δημήτριος Μαλουτάς (Ημαθίας), VAR Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), παρ. Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).
17:15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρ. (NS1)
Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας), Ιωάννης Καργκιζόπουλος (Ημαθίας), Θόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας), VAR Ευάγγελος Μανούχος (Αγολίδας), AVAR Κωννταντίνου-Ηλίας (Πρέβεζας-Λευκάδας), παρ. Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠAO (NS2)
Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), VAR Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), παρ. Γεώργιος Τάπραντζης (Αιτ/νίας).
ΑΥΡΙΟ
15:00 Ολυμπιακός – Λαμία (NS1) Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας), Παναγιώτης-Δημήτριος Σακκάς (Θεσσαλίας), 4ος Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), VAR Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)
17:15 Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος (NS2), Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Βασίλης Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), VAR Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), παρ. Γιάννης Τοπούζης (Τρικάλων).
19:30 ΠΑΟΚ – Άρης (NS1) Σίμον Μαρτσίνιακ (Πολωνίας), Πάβελ Σοκολνίτσκι (Πολωνίας), Τόμας Λιστίεβιτς (Πολωνίας), 4ος Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR Πάβελ Γκιλ (Πολωνίας), AVAR Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), παρ. Εμμανουήλ Τάπαντζας (Θράκης).
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (NS1)
Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος Βαγγέλης Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ.Αττικής), παρ. Νικόλαος Αγαδάκος (Δυτ. Αττικής).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 24 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 58-12 61
2. Άρης 31-14 47
3. ΠΑΟΚ 46-22 46
4. ΑΕΚ 39-28 45
5. Παναθηναϊκός 28-17 42
6. Αστέρας Τρίπολης 26-23 41
7. ΝΠΣ Βόλος 25-31 30
8. Ατρόμητος 23-34 26
9. Απόλλων Σμύρνης 25-33 25
10. ΠΑΣ Γιάννινα 21-26 25
11. ΟΦΗ 20-39 19
12. Λαμία 12-34 19
13. Παναιτωλικός 12-31 17
14. ΑΕΛ 13-35 13
***Η Super League, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού σήμερα 6 Μαρτίου, αφιερώνει την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού (Bullying).
ΠΟΤΕ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΖΙΖΙΤΣ
Ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ και αποφασίστηκε από τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα, να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία(10/3), για την εξ αναβολής 21η αγωνιστική της Super League 1 και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική της Super League 1. Τέλος θυμίζουμε ότι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, Νίκολα Ζίζιτς, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1, που θα γίνει την Κυριακή (14/03, 19:00) στο στάδιο Αλκαζάρ.
*Εν τω μεταξύ, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση για τον εξ αναβολής αγώνα της ΑΕΛ με τη Λαμία, στο στάδιο Αλκαζάρ:
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/2/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/2/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass