Ο Τεντόγλου χωρίς... κόπο στον τελικό του μήκους με 8.04 μ.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2021 20:05

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα υπερασπιστεί σήμερα στις 21.20 τον τίτλο του στο μήκος από το 2019 στη Γλασκώβη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ξεκίνησε χθες στο Τορούν της Πολωνίας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Ο 23χρονος Έλληνας άλτης που αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ήθελε να πάρει την πρόκριση από τον προκριματικό χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις με πολλά άλματα και τα κατάφερε με την πρώτη προσπάθεια να πιάσει το όριο που ήταν 8.00 μ., αφού προσγειώθηκε στα 8.04 μ. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει φετινό ρεκόρ 8.21 μ., ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 8.38 μ.
 Ο Αλέξανδρος Περιστέρης κατετάγη 11ος με 7.61 μ. στην τρίτη προσπάθειά του, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό (έχει 8.05 μ. στον ανοικτό), χάνοντας την πρώτη συμμετοχή του σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης για 14 εκατοστά. Ο 25χρονος άλτης που είχε φέτος κάνει 7.45 μ., είχε άκυρη την πρώτη προσπάθεια, ενώ στη δεύτερη έκανε 7.49 μ. Ο Περιστέρης στη διάρκεια της σεζόν έμεινε πολύ πίσω στην προετοιμασία του, λόγω ενός τραυματισμού στη μέση, παρόλα αυτά κατάφερε να ανακάμψει και να σταθεί με αξιοπρέπεια στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.
Ο Ανδρέας Δημητράκης κατετάγη 11ος στη 2η προκριματική σειρά των 1.500 μ. κατά την 1η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας, τo οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου. Ο 31χρονος Έλληνας αθλητής στην τρίτη συμμετοχή του στη διοργάνωση (είχε πάρει μέρος επίσης το 2013 στο Γκέτεμποργκ και το 2019 στη Γλασκώβη) τερμάτισε σε 3.44.05 και αποκλείστηκε, βρέθηκε όμως κοντά στην καλύτερη φετινή του επίδοση που είναι 3.43.99, ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 3.42.43.«Ήθελα απλώς να κάνω ένα άλμα και να τελειώσω τον αγώνα μου. Ο διάδρομος εδώ είναι πολύ καλός. Στον τελικό πιστεύω πως μπορώ να προσεγγίσω το ατομικό μου ρεκόρ. Η διοργάνωση γίνεται με ιδιαίτερες συνθήκες. Ακόμη και αν δεν έχει θεατές είναι ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο Τεντόγλου μετά τον αγώνα του.
Ο Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό με τη δεύτερη επίδοση, αφού καλύτερος ήταν ο βασικός του αντίπαλος, στον δρόμο προς το χρυσό, Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία), που ξεκίνησε με 7.93 μ. και στο δεύτερο άλμα έκανε 8.18 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass