Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2021 20:00

EURO 2020
Oι Ρουμάνοι επιτρέπουν παρουσία 12.000 φιλάθλων στους 4 αγώνες που θα φιλοξενήσουν

Η ρουμανική Κυβέρνηση και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FRF) ενέκριναν τη δυνατότητα να διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2020, φέτος το καλοκαίρι στο εθνικό στάδιο του Βουκουρεστίου, με παρουσία φιλάθλων στο 25% της χωρητικότητάς του.

«Οι αρχές έχουν αποδεχθεί, καταρχήν, την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής να επιτρέψει την παρουσία των θεατών στους αγώνες του Euro 2020 σε ποσοστό 25% της συνολικής χωρητικότητας του εθνικού σταδίου», ανέφερε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
Όπως εκτιμάται σχεδόν 12.000 φίλαθλοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι το γήπεδο έχει χωρητικότητα 55.000. Το γήπεδο θα φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες Euro 2020: Αυστρία-Β. Μακεδονία στις 13.6, Ουκρανία-Β. Μακεδονία στις 17.6 και Ουκρανία-Αυστρία στις 21.6, όλους για τον 3ο όμιλο, και ένα παιχνίδι στη φάση των «16» στις 28.6. «Οι υγειονομικές αρχές και οι υπεύθυνοι για τη δημόσια τάξη πρέπει να εγκρίνουν τα απαραίτητα μέτρα για να προσφέρουν πλήρη ασφάλεια στους σχεδόν 12.000 θεατές που θα παρευρεθούν σε κάθε έναν από τους αγώνες Euro 2020», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

 

CHAMPIONS LEAGUE:
Στη Βουδαπέστη ο αγώνας μεταξύ Λίβερπουλ-Λειψίας

Μακριά από το γήπεδό της θα συνεχίσει η Λίβερπουλ την πορεία της στο Champions League, καθώς οι αυστηροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί που ισχύουν στη Βρετανία, δεν επιτρέπουν σε ομάδες από το εξωτερικό να παίξουν στη χώρα (θα έπρεπε υποχρεωτικά να μείνουν σε καραντίνα για αρκετές ημέρες μετά την άφιξή τους). Έτσι, μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων μεταξύ των εμπλεκομένων συλλόγων και της UEFA, αποφασίστηκε ότι ο αγώνας ρεβάνς της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τη Λειψία, για τη φάση των «16» του Champions League, στις 10/3, θα διεξαχθεί στο στάδιο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, όπου είχε γίνει και το πρώτο ματς, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 2-0.

 

Σκόραραν και έδωσαν βαθμούς Μπακασέτας και Τζαβέλλας

Με τον Τάσο Μπακασέτα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 73ο λεπτό, η Τραμπζονσπόρ επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Κασίμπασα και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης τριάδας στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Τραπεζούντας ανέβηκε στους 51 βαθμούς σε 27 αγώνες, έξι πίσω από τις πρωτοπόρους Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας και τρεις πίσω από τη Φενέρμπαχτσε.
Σκόρερ όμως χρίστηκε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, στο 1-1 της Αλάνιασπορ με την Γκέζτεπε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 54’. Τόσο ο έμπειρος αμυντικός, όσο και ο Μανώλης Σιώπης, αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο.

 

Παπαπέτρου και Σιδηρόπουλος σφυρίζουν στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Οι διεθνείς διαιτητές Τάσος Παπαπέτρου και Τάσος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκαν από τη FIFA για να διευθύνουν παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ. Αμφότεροι θα οριστούν σε αγώνες που θα διεξαχθούν στα τέλη Μαρτίου 2021.
H ανακοίνωση:
«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου και ο κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκαν από τη FIFA για να διευθύνουν αγώνες στις επικείμενες αγωνιστικές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθούν τέλη Μαρτίου 2021. Ευχόμαστε και στους δύο αξιωματούχους αγώνα και στην ομάδα τους καλή επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass