Συγχαρητήρια Φέστα στους παίκτες της ΑΕΛ

*ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ *ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΧΗ» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2021 21:23

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για τη σοβαρότητα που επέδειξαν στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και ήρθε μια νίκη που αναμένεται να βοηθήσει ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Και για να έχει αξία αυτό το αποτέλεσμα, χρειάζεται να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και στη …μάχη της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ, όπου οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να παίξουν με άλλον αέρα, στο εξ αναβολής παιχνίδι που θα ακολουθήσει με τη Λαμία, την Τετάρτη 10 Μαρτίου.
Γενικά υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, σίγουρα με μια νίκη δεν εξασφαλίσθηκε η σωτηρία, όμως οι ελπίδες είναι περισσότερες και βήμα-βήμα θα συνεχιστεί η προσπάθεια της σωτηρίας. Όσον αφορά τώρα τα προβλήματα, ο Νικολιάς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Γκράουρ στον δικέφαλο και ο Σπαρβ στη γάμπα, γι’ αυτό και θα αξιολογηθεί σήμερα η κατάστασή τους από το ιατρικό τιμ και θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Σήμερα η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΥΓΙΤΣ
Κατά τα άλλα, μία ακόμα αποχώρηση είχαμε από την ΑΕΛ, αυτή του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Νίκολα Τρούγιτς, που απομακρύνεται από το ρόστερ της ΠΑΕ με προσωπική απόφαση, του ιδιοκτήτη των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια. Ο Νίκολα Τρούγιτς, που ήρθε στην ΠΑΕ ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2020, είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1992. Στο διάστημα της παρουσίας του, είχε 16 συμμετοχές (715 λεπτά) στο πρωτάθλημα της Superleague 1 και μία συμμετοχή (90 λεπτά) στο Κύπελλο Ελλάδας.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Με πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, το Σάββατο (06/03, 15:00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Η χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο περιείχε ασκήσεις κινητικότητας, φυσικής κατάστασης, μεταβιβάσεων και κατοχής σε μικρούς χώρους. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Luc Castaignos έκανε φυσιοθεραπεία, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Απόστολο Γιάννου, Γιώργο Σουρνάκη, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi, Juan Neira και Vahid Selimovic να συνεχίζουν θεραπεία. Οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Για σήμερα η προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 15:00.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, μεθαύριο Παρασκευή 5-3-2021 και ώρα 11:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:
8η αγωνιστική
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/2/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/2/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Λαμία.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
24η αγωνιστική
Α/ ΠΑΕ Βόλος, Α. Λόπες (προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 01/03/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 01/03/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ I΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass