ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1

Νέα τηλεδιάσκεψη για την κεντρική διαχείριση

* ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΤΑ PLAY OUT

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2021 21:30

Αρκετά θέματα συζητήθηκαν στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1 που έγινε με τηλεδιάσκεψη, χωρίς πάντως να παρθεί κάποια απόφαση για το σημαντικό θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Για την ακρίβεια, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μια νέα τηλεδιάσκεψη την επόμενη εβδομάδα, για να συζητηθεί αποκλειστικά το εν λόγω ζήτημα.


Στην ενημέρωση της Λίγκας αναφέρονται τα εξής: «Κατά την τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα play off και τα play out Πρωταθλήματος Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους. Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass