Νέος τεχνικός στη Παναχαϊκή ο Παρασκευόπουλος

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2021 20:20

Τα προγνωστικά που τον ήθελαν να διαδέχεται τον Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας της Παναχαϊκής, μετά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, επιβεβαίωσε η διοίκηση της ομάδας της Αχαΐας, ανακοινώνοντας τον... προβιβασμό στη θέση του (μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας Νέων) Χρήστου Παρασκευόπουλου.


Η πατρινή ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, που επανέκαμψε στους «ροσονέρι». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, προπονητής της Κ-19 του συλλόγου μας αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα. Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος που επιστρέφει στην Παναχαϊκή μετά την πρώτη του θητεία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Αμφότεροι προέρχονται από την οικογένεια της Παναχαϊκής, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα μας και τους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ στο παρελθόν έχουν φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστές.
Στο τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ανδρέας Φουσέκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Λαδάς».
* Πριν η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας είχε ανακοίνωσει και επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Οι Αχαιοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι και ενημέρωσαν τον 49χρονο τεχνικό για την απόφασή τους αυτήν. Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση προπονητή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτέλεσε παρελθόν τον περασμένο Οκτώβριο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς σε 10 αγώνες, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.
Στη σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρεται ότι: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος λύουν σήμερα, 23/2/2021, την επαγγελματική τους συνεργασία με κοινή συναίνεση. Η διοίκηση και προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαριστεί τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και εξαίρετο άνθρωπο, για όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Εις το επανιδείν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass