ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Το μπιτς βόλεϊ επέστρεψε

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2014 14:54 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:59

 

Αγώνες μπιτς βόλεϊ όχι μόνο στις παραλίες αλλά και στα γήπεδα της δημοτικής πισίνας στη Νεάπολη διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Κυριολεκτικά οι μάχες ήταν συγκλονιστικές παρότι το άθλημα έμοιαζε ξεχασμένο στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Το χάρηκαν όλοι οι συμμετέχοντες ενώ γλέντησαν μετά το τέλος των αγώνων με βουτιές στην πισίνα.

Έγιναν αγώνες γυναικών, ανδρών και μικτών ομάδων και συμμετείχαν ομάδες από όλη τη Θεσσαλία αλλά και το νομό Φθιώτιδας. Συνολικά πήραν μέρος 20 ομάδες και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών κατέκτησαν οι Ρούστας -Παπαδογούλας οι οποίοι κέρδισαν το ζευγάρι από τη Λαμία Κουκούλη - Παναγή. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν για τους συμμετέχοντες ότι τα παιχνίδια έγιναν τις βραδινές ώρες.

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση τουρνουά ήταν η Ειρήνη Λιανού, γυμνάστρια και προπονήτρια στις γυναίκες της ΕΑΛ. Το «παρών» έδωσε στο τουρνουά και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αναστασίου, που έκανε και απονομές.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού για νέο μεγάλο τουρνουά στα τέλη Αυγούστου όταν θα υπάρχει και μια μεγάλη χορηγία. Στο τουρνουά του Σαββατοκύριακου παρότι δεν υπήρχε χρηματικό έπαθλο, η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη.

Να σημειωθεί ότι οι πισίνες (παιδική και ενηλίκων) είναι ανοιχτές από τις 10:30 - 20:30 και τα γήπεδα beach volley και beach soccer από της 10:30-24:00.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass