Προλαβαίνει ο Απόλλων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 14:02

Την τελευταία προσπάθεια συμμετοχής στα πλέι οφ θα κάνει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας καθώς αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό (15.00 ΕΡΤSPORTS-ΕΡΤFLIX) που προέρχεται από ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-0 και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.


Η λαρισινή ομάδα, που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη φετινή σεζόν, θα προσπαθήσει έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού, Κώστα Φραντζέσκου, να πάρει ένα αποτέλεσμα θετικό και αν αυτό είναι νίκη σίγουρα θα δώσει ελπίδες να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί βαθμολογικά σε βάρος του.
Σε περίπτωση άτυχου αποτελέσματος τότε θα πρέπει να προετοιμάζεται για τα πλέι άουτ αφού σε δύο αγώνες ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Super League 2 (το σημερινό παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής).
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα αυτόν, στην οποία βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Νέστορας Γκέκας και Νεμάνια Ομπράντοβιτς.
Οι παίκτες που απαρτίζουν την εικοσάδα είναι οι εξής: Γκέκας (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μόρας, Νούσιος, Καμπέρης, Μπαστιάνος, Μπάλλας, Αθανασιάδης, Τασιούλης, Γιάκος, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Ντα Κάμπο, Ομπράντοβιτς, Μπάμπης, Λουκάς και Νύκταρης.

 

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ
Χωρίς... ανάσα συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Super League 2. Σήμερα διεξάγεται η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θέλει τους τρεις από τους τέσσερις πρωτοπόρους να έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις.
Ο Ιωνικός, που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, δοκιμάζεται στη Δράμα (13:30) από την τοπική Δόξα, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Ενενήντα λεπτά αργότερα, η Παναχαϊκή κοντράρεται με τα Χανιά στα Περιβόλια (15:00) και την ίδια ώρα ο Εργοτέλης δίνει - ένα από τα αρκετά φετινά - ντέρμπι της Κρήτης, αυτή τη φορά στο Βουζουνεράκειο με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας, που αναζητά την πρώτη του νίκη.
Η μοναδική ομάδα της τετράδας που παίζει στο γήπεδό της είναι ο Λεβαδειακός, ο οποίος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λάρισας. Σημαντικό παιχνίδι αυτό της Ρόδου, με τον τοπικό Διαγόρα να περιμένει την ανεβασμένη Ξάνθη, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης περιμένει στην Άρτα τα αξιόμαχα Τρίκαλα, θέλοντας να φτάσει στο παρθενικό φετινό «τρίποντο».
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League 2:
13:30 ΓΣ Δόξα Δράμας, Δόξα Δράμας 2017 - Ιωνικός Α.Ο. 1965 (ERTSPORTS)
15:00 Αγίων Αναργύρων, ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας - Τρίκαλα Α.Ο. (ERTSPORTS 4)
15:00 Δημοτικό Ρόδου, Διαγόρας ΣΓ 1905 - Α.Ο. Ξάνθη (ΕΡΤ 3)
15:00 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός Α.Π.Ο. - Απόλλων Λάρισας (ERTSPORTS 3)
15:00 Βουζουνεράκειο, ΟΦ Ιεράπετρας 1970 - Εργοτέλης Γ.Σ. 88 (ERTSPORTS 5)
15:00 Περιβολίων, Χανιά - Παναχαϊκή 1891 (ERTSPORTS 2)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ιωνικός     8αγ.     17β.
2. Λεβαδειακός    8    15
3. Παναχαϊκή    8    13
4. Εργοτέλης     7    13
5. Τρίκαλα     8    12
6. Ξάνθη     7    12
7. Διαγόρας Ρόδου     8    11
8. Χανιά    8    10
9. Απόλλων Λάρισας     7    5
10. Δόξα Δράμας     5    4
11. ΑΕ Καραϊσκάκης     8    3
12. ΟΦ Ιεράπετρας     8    3

 

Απέκτησε δανεικό τον Σέχου από τον ΠΑΟ

Σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λάρισας για την παραχώρηση του Χρήστου Σέχου με μορφή δανεισμού έως το προσεχές καλοκαίρι ήρθε ο Παναθηναϊκός. Το μεταγραφικό «παράθυρο» είναι ανοικτό για τις ομάδες της Super League 2 και οι «πράσινοι» συμφώνησαν για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022), ο οποίος ήταν εκτός πλάνων εδώ κι αρκετό καιρό.
Στη Φιλιππούπολη, έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Σέχου θα βρει έναν άλλον πρώην «πράσινο» και προπονητή του για χρόνια στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, τον Κώστα Φρατζέσκο, ο οποίος ανέλαβε προ λίγων εβδομάδων την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας.
Ο Χρήστος Σέχου γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 2000 στην Ερέτρια και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ερέτριας και από νωρίς ήταν στο στόχαστρο Αθηναϊκών ομάδων. Τελικά τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός και στις 14 Νοεμβρίου του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού (προπονητής ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης) πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2018, στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα που έληξε 1-0 για τους «πράσινους».
Ο Σέχου αγωνίστηκε το 2016 σε δύο φιλικούς αγώνες για λογαριασμό της Εθνικής Αλβανίας Κ-17.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass