Στόχος να παραμείνει η ομάδα στη Super League

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 21:05

«Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας και την ανατροπή του 0-2 σε 2-2, έχουμε βελτιωθεί σημαντικά και μπορούμε ακόμα καλύτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, μιλώντας χθες στα αποδυτήρια στους παίκτες της ομάδας μετά την προχθεσινή ήττα από την ΑΕΚ με 4-2 στο Αλκαζάρ, παρά την πολύ καλή εμφάνιση. Και συνέχισε λέγοντας: «Από δω και πέρα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και νίκες».


Ο Ιταλός τεχνικός που έχει δώσει στην ομάδα «ταυτότητα», καθώς για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τη βλέπουμε να κάνει δημιουργικό παιχνίδι, συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι όποιο πρόβλημα και αν έχει κάποιος παίκτης πρέπει να το ξεχάσει γιατί στόχος είναι η παραμονή που θα τους δώσει ποδοσφαιρική υπεραξία αν επιτευχθεί, κάτι που θα είναι σημαντικό για τη συνέχιση της καριέρας τους.
Από κει και πέρα η ομάδα από σήμερα αρχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που στόχο έχει να πάρει βαθμό ή βαθμούς αφού τα αγωνιστικά περιθώρια στενεύουν για τους «βυσσινί».
Η καλή εμφάνιση δυστυχώς δεν έχει βαθμούς αν δεν συνοδεύεται και από νίκη.

 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Η ΑΕΛ πριν την αγωνιστική μάχη στο Περιστέρι δίνει και μια δικαστική μάχη αύριο στην ΕΠΟ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο για την ανάκληση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών πριν τον αγώνα με τη Λαμία στις 6 Φεβρουαρίου.
Η ΑΕΛ που έχει επιπρόσθετο «νομικό όπλο» τη νομική γνωμοδότηση του καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του τομέα Δικαίου και Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου, Γιώργου Τριανταφυλλάκη, θα στηρίξει την υπεράσπισή της σε τέσσερα σημεία. Το πρώτο είναι η βεβαίωση μη οφειλής που είχε πάρει από την ΕΠΟ, το δεύτερο είναι ότι δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, το τρίτο είναι ότι δεν υπήρξε νόμιμη επίδοση (δεν θεωρείται νόμιμο το email σε τέτοιες περιπτώσεις) γιατί δεν γίνεται ποτέ Σάββατο ή Κυριακή.
Τελευταίο επιχείρημα αφορά το σφράγισμα της επιταγής, για την οποία ισχύει ότι στις πληττόμενες επιχειρήσεις δίνεται παράταση 75 ημερών από τη λήξη της.
Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και αυθημερόν!

 

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΛΑΜΙΑ
Τη μετάθεση κατά μία ημέρα του εξ αναβολής αγώνα μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας ανακοίνωσε η Super League. Η αναμέτρηση, που ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα (17:15) στη Ριζούπολη, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην Αττική η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε προληπτικά να τον μεταφέρει για αύριο, την ίδια ώρα. Βάσει των προβλέψεων, ο καιρός στην Αθήνα θα βελτιωθεί από σήμερα το πρωί κι έτσι οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα έχουν τον χρόνο να καθαρίσουν από το χιόνι τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καμάρας», ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας «Απόλλων Σμύρνης-Λαμία» για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ιnterwetten, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15, μετατίθεται για την επόμενη ημέρα (δηλαδή για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ίδια ώρα [17:15]) λόγω πιθανολογούμενης ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξ αιτίας της χιονόπτωσης».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass