Αναβλήθηκε για σήμερα ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ, αλλά με ερωτηματικά...

*Θα γίνει μόνο αν δεν κινδυνεύουν οι ποδοσφαιριστές *Προπόνηση χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2021 21:00

Ο 36χρονος διαιτητής Στάθης Γκορτσίλας δύο φορές ορίστηκε σε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΛ, αλλά και τις δύο φορές επικρατούσαν στην πόλη της Λάρισας άσχημες καιρικές συνθήκες με χιονόπτωση. Και αν στις 16 Ιανουαρίου καθαρίστηκε από το χιόνι ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ και έγινε ο αγώνας ΑΕΛ-Απόλλωνα Σμύρνης 0-1, αυτό χθες στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΛ δεν ήταν εφικτό και αναβλήθηκε βάσει του άρθρου 21 (παράγραφος α) του ΚΑΠ η αναμέτρηση για σήμερα.


Ο διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του, Ηλία Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), Θεόδωρο Αϊναλή (Μακεδονίας) και τον τέταρτο διαιτητή Άγγελο Αγγελάκη από την Ένωση Μακεδονίας, δύο ώρες πριν τον αγώνα επισκέφθηκε τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσο Χριστακόπουλο και διαπίστωσαν την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου μετρώντας το ύψος του χιονιού (12-15 πόντους ανάλογα με το σημείο του γηπέδου) και συμπλήρωσαν ηλεκτρονικά το φύλλο αγώνα. Παράλληλα ο υπεύθυνος εγκατάστασης της Super League, Γιώργος Γκανάτσιος, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο χόρτου του ΕΑΚ, Θωμά Αντωνόπουλο, έκαναν συμπληρωματική έκθεση για την αδυναμία καθαρισμού του γηπέδου και τους κινδύνους καταστροφής τού χλοοτάπητα.
Το παιχνίδι πήρε αναβολή για σήμερα, αλλά δύσκολα θα διεξαχθεί καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, Γιάννης Κουρδής, μας είπε ότι ο αγωνιστικός χώρος αυτήν τη στιγμή έχει σκεπαστεί από 960 κυβικά χιονιού και θεωρείται δύσκολο να καθαριστεί με δεδομένη και τη χιονόπτωση που υπήρξε χθες τις απογευματινές ώρες.
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είπε ότι η ομάδα του λόγω των πολλών αναβληθέντων παιχνιδιών θέλει να γίνει η σημερινή αναμέτρηση, αλλά αν δει ότι σήμερα κινδυνεύει από τον αγωνιστικό χώρο η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ο ίδιος θα είναι ο πρώτος που θα ζητήσει τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Επίσης δε θα ήθελε να καταστραφεί ο χλοοτάπητας, αφού δεν μπορεί να διαθέσει εκ νέου χρήματα για την κατασκευή του.
Η κακοκαιρία «Μήδεια» δεν ήταν δυνατό να μη χτυπήσει και τη Θεσσαλία αφού τελευταίος σύζυγός της ήταν ο Αχιλλέας. Ευτυχώς η σύγχρονη «Μήδεια» δεν είναι αθάνατη και η κακοκαιρία θα ξεπεραστεί...

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν έμειναν αγύμναστοι τη χθεσινή μέρα, αφού μόλις οριστικοποιήθηκε η μετάθεση του αγώνα για σήμερα, πήγαν στο Κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού Φέστα και των συνεργατών του, Κατσάρα, Λαυδαριά και Παναγούλη.

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass