Ζεστασιά στη Φιλιππούπολη

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ...ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2021 21:11

Η θερμοκρασία αναμένεται σε πτώση αύριο το μεσημέρι στη θεσσαλική πρωτεύουσα, λόγω επέλασης της «Μήδειας», αλλά στον Απόλλωνα Λάρισας ελπίζουν αυτό να μην σταθεί εμπόδιο στην κατάκτηση των τριών βαθμών.


Και οι «κυανόλευκοι» μετά το νέο ...ταρακούνημα, θέλουν να συνδυάσουν την αυριανή επιστροφή από το AEL FC ARENA στη Φιλιππούπολη με νίκη, απέναντι στη Δόξα Δράμας (14:45), για να μην δρομολογηθούν κι άλλες εξελίξεις.
Ένα ματς που είναι πολύ σημαντικό, διότι ο μέχρι τώρα απολογισμός του Απόλλωνα δείχνει πως είναι μια ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και να βελτιωθεί, αλλά έμεινε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπούση και Γλύκο, ενώ και ο Μπαλογιάννης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή.

 

ΝΤΕΡΜΠΙ Α’...ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Λεβαδειακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 που θα διεξαχθεί -κακοκαιρίας «Μήδειας» επιτρεπούσης- σήμερα και αύριο.
Το αυριανό παιχνίδι στην Αγυιά (14:45) θα ξυπνήσει μνήμες παλιάς Α’ Εθνικής, με την Παναχαϊκή να χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να «κλείσει» τη διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή, όπου φιγουράρουν οι Βοιωτοί. Σε περίπτωση απώλειας βαθμών του Λεβαδειακού, ο Ιωνικός θα έχει την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση, καθώς, την ίδια ώρα, θα φιλοξενεί την εκ των ουραγών ΑΕ Καραϊσκάκης. Η «αυλαία» της αγωνιστικής θα ανοίξει σήμερα (13/2), με τον κρητικό «εμφύλιο» ανάμεσα σε Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ στην Ξάνθη η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον ανταγωνιστικό ΑΟΤ. Μία ημέρα αργότερα, στη Φιλιππούπολη και όχι στο AEL FC Arena, ο Απόλλων Λάρισας κοντράρεται με τη Δόξα Δράμας, ενώ στο Παγκρήτιο θα δοκιμαστεί το αήττητο του Διαγόρα Ρόδου από τον Εργοτέλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
14:45    Χανιά-ΟΦ Ιεράπετρας    (ERTSPORTS)
14:45    Ξάνθη-Τρίκαλα    (ΕΡΤ3)
ΑΥΡΙΟ
14:45    Ιωνικός-ΑΕ Καραϊσκάκης     (ERTSPORTS 2)
14:45    Απόλλων Λ.-Δόξα Δράμας    (ERTSPORTS 3)
14:45    Εργοτέλης-Διαγόρας    (ERTSPORTS 4)
14:45    Παναχαϊκή-Λεβαδειακός    (ΕΡΤ 3)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. Λεβαδειακός    9-3    15
2. Ιωνικός    7-4    14
3. Τρίκαλα    9-6    12
4. Διαγόρας Ρόδου    7-4    11
5. Παναχαϊκή    9-5    10
6. Εργοτέλης 6 αγ.    4-3    10
7. Ξάνθη 6 αγ.    5-4    9
8. Χανιά    5-6    7
9. Απόλλων Λάρισας    4-7    5
10. Δόξα Δράμας 5 αγ.    3-8    4
11. ΟΦ Ιεράπετρας    6-11    3
12. ΑΕ Καραϊσκάκης    5-12    3

 

Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Από την αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, κοινοποιήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 9ης αγωνιστικής ημέρας του. Οι αγώνες που δεν μεταδίδονται από την ΕΡΤ 3, θα προβάλλονται στα κανάλια ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ (17/2)
15:00    ERTSPORTS 4    ΑΕ Καραϊσκάκης - Τρίκαλα
13:30    ERTSPORTS    Δόξα Δράμας - Ιωνικός
15:00    ΕΡΤ 3    Διαγόρας- Α.Ο. Ξάνθη
15:00    ERTSPORTS 3    Λεβαδειακός- Απόλλων Λ.
15:00    ERTSPORTS 5    ΟΦ Ιεράπετρας - Εργοτέλης
15:00    ERTSPORTS 2    Χανιά - Παναχαϊκή

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕ
Οκτώ ομάδες κλήθηκαν σε απολογία, αναμεσά τους και ο Απόλλων Λάρισας, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 2, για την Παρασκευή 19/2/2021 και ώρα 14:00. Οι ΠΑΕ αυτές είναι: Απόλλων Λάρισας, Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Λεβαδειακός, Ο.Φ. Ιεράπετρας και Παναχαϊκή, για ό,τι λεπτομερώς περιγράφεται στη συγκοινοποιούμενη από 12/2/2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ.

 

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ:
Συγχαίρει τους διαιτητές με Λεβαδειακό

Η διοίκηση του ΟΦΙ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία στην αναμέτρηση της προηγούμενης Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, παρότι η ομάδα του ηττήθηκε στο 90’+6 με 1-0. Διαιτητής ήταν η Λαρισαία Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, που έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ. Η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ συγχαίρει τη διαιτητή του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΙ Κα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη καθώς και τους βοηθούς διαιτητές του αγώνα κ. Ισίδωρο Αρμακόλα και κ. Ελευθέριο Βογιατζή για την άψογη διαιτησία τους στον συγκεκριμένο αγώνα».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass