Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Ευριπίδης Γιάκος

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΑ ΚΑΜΠΟ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2021 20:25

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα χθες για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Ευριπίδη Γιάκο και τον ακραίο επιθετικό Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των «κυανόλευκων», για τους δύο ποδοσφαιριστές: Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της, με τον εξαίρετο μεσοεπιθετικό Ευριπίδη Γιάκο. Γεννημένος στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου 1991 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πανηγύρισε αρχικά την άνοδο στη Super League.
Έπειτα από δύο χρόνια δόθηκε ως δανεικός στη Δόξα Κρανούλας (Football League 2), επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, καταγράφοντας το 2012 τις πρώτες του συμμετοχές στη Super League.
Συνολικά με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του έως το 2019 μέτρησε 195 συμμετοχές (οι 161 στη μεγάλη κατηγορία, οι 28 στο Κύπελλο Ελλάδας, 4 στην Ευρώπη και οι 2 στη Football League), με 15 γκολ.
Το πρώτο μισό του 2019 ανήκε στο δυναμικό της Α.Ε.Λ., ενώ στις αρχές του 2020 μεταπήδησε στον Α.Ο. Χανίων.
*Για την επιστροφή του στη Λάρισα και στον Απόλλωνα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό μιας παραδοσιακής ομάδας της κατηγορίας, που εκπέμπει υγεία και έχει στόχους.
Από την πρώτη στιγμή στη Λάρισα με υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο κ. Μαντζανάς, πολύ ζεστά κάνοντάς με να νιώσω πολύ οικεία.
Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και όσο περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες».

 

ΚΑΙ Ο ΝΤΑ ΚΑΜΠΟ
Μετά τον Γιάκο, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου επιθετικού Hernan Nicolas Da Campo (Ερνάν Νίκολας Ντα Κάμπο).
Ο Da Campo είναι 26 ετών (γεννήθηκε στις 6/8/1994, ύψος 1.81) και έχει πλούσιο βιογραφικό.
Το 2020 αγωνίστηκε στην Τσακαρίτα (13 συμμετοχές, λόγω της διακοπής εξαιτίας του κορονοϊού), ομάδα της πατρίδας του, η οποία αγωνίζεται στην Primera National, ενώ το καλοκαίρι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου όμως -λόγω κορονοϊού- αφού δεν υπήρξε πρωτάθλημα στη Football League, αναλώθηκε μόνο σε προπονήσεις μαζί του.
Ο Νikolas έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ροζάριο, την Κίλμες και στη Σαν Μαρτίν.
Πρόκειται για έναν προικισμένο -με πολλά επιθετικά χαρίσματα- ποδοσφαιριστή που έρχεται στη Λάρισα για να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά και στις δύο πτέρυγες.
Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή και η κίνηση της λαρισινής ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν τέτοιο αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα δείχνει το στίγμα, για το τι θέλει να πετύχει τη φετινή σεζόν, που δεν ξεκίνησε όπως αναμενόταν για τον Απόλλωνα.
Τον Hernan Nicolas Da Campo παρουσίασε επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο οικονομικός διευθυντής του Απόλλωνα, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass