Με τη βοήθεια του Θεού ο Απόλλωνας

*ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (14:45) *ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ -Ο ΜΑΓΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2021 20:50

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέσθηκε χθες το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από τον Παπα-Θανάση, ο Απόλλων Λάρισας ζήτησε τη βοήθεια του Θεού για να έχει η ομάδα μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα και ώρα 14:45 στο AEL FC ARENA την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και ο πρόεδρος του λαρισινού σωματείου Παναγιώτης Μαντζανάς, μετά τον αγιασμό και πριν ξεκινήσει η προπόνηση, στο κέντρο του γηπέδου απευθυνόμενος στους παίκτες, τους είπε: «Είναι αδιανόητο, ενώ έχουμε μία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, να βρισκόμαστε στην τελευταία θέση. Θεωρώ πως αδικείται κατάφωρα τους εαυτούς σας και χρειάζεται να ξυπνήσει ο εγωισμός σας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύω πάρα πολύ σε εσάς και θέλω να με δικαιώσετε. Όσον αφορά τα όσα ακούγονται περί προπονητών, ο Μάγγος είναι και θα παραμείνει μέχρι τέλος της σεζόν στην τεχνική ηγεσία και είμαι ξεκάθαρος, πάνω στο θέμα αυτό».
Στον αγιασμό ήταν και ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Στέλιος Κουκούλης, με τον προπονητή της Κ-19 Βαγγέλη Στουρνάρα.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην από τον γκολκίπερ Γλύκο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Γιάννης Μάγγος θα παρατάξει την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς και στόχος της είναι να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.
Η αποστολή στην οποία συμπεριλήφθησαν 23 παίκτες, απαρτίζεται από τους: Tallison (Τ), Αστρά (Τ), Σκούπρα, Καρρίκι, Γκόλια, Μόρα, Χατζή, Τζοβάρα, Μπαστιάνο, Μπάλλα, Χατζητερζόγλου, Τασιούλη, Μπρέμπο, Γκουντρουμπή, Λίταινα, Αθανασιάδη, Μπαλογιάννη, Μπάμπη, Μπούση, Λουκά, Νύκταρη, Νούσιο και Παναγιώτου.
Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Η Παναχαϊκή ταξίδεψε για τη Λάρισα όπου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τον Ορέστη Μένκα και τον Άλμπερτ Μπρους, δείγμα του ότι πλέον αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Την αποστολή της Παναχαϊκής για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, αποτελούν οι εξής: Μένκα, Κολοβούρης, Μακροπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Σταμόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Κουσκουνάς, Μπάτροβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Παναχαϊκή, θα διευθύνει ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης, από την Ένωση Κοζάνης.
Συνεργάτες του θα είναι οι κ. Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας), Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας), 4ος ο κ. Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας).
ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε χθες ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 3-1 των Τρικάλων. Έτσι, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου βρίσκεται πλέον μόνη στην κορυφή της Super League 2 με 11 πόντους, αφήνοντας τα Τρίκαλα στη 2η θέση με 8.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό, έπειτα από απίθανο αυτογκόλ του Σουλιώτη, αφού ο Παπαγεωργίου έστειλε την μπάλα πάνω του στην προσπάθειά του να απομακρύνει.
Στο 45' ο Λεβαδειακός έκανε δύο τα τέρματά του με πλασέ του Τζιώρα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 51ο λεπτό με τον Αλμπάνη, αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε μοιραίο λάθος. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νίλι με τρομερό μακρινό σουτ στο 72ο λεπτό.
Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ξάνθη και Χανιά στα Πηγάδια με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΧΘΕΣ
*Τρίκαλα - Λεβαδειακός 1-3
(51' Αλμπάνης / 34' Σουλιώτης, 45' Τζιώρας, 72' Νίλι)
*Ξάνθη - Χανιά 0-0
ΣΗΜΕΡΑ (14:45)
14:45 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Εργοτέλης (ΕΡΤ3)
14:45 Απόλλων Λ.– Παναχαϊκή (ERTSPORTS 2)
14:45 Ιωνικός – Ο.Φ. Ι. (ERTSPORTS)
14:45 Δόξα Δράμας– Διαγόρας (ERTSPORTS 3)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός 8-3 11
2. Τρίκαλα 7-5 8
3. Παναχαϊκή 6-4 6
4. Διαγόρας Ρόδου 4-3 6
5. Ξάνθη 3-2 6
6. Ιωνικός 3-3 5
7. Εργοτέλης 1-2 3
8. ΑΕ Καραϊσκάκης 5-7 3
9. ΟΦ Ιεράπετρας 3-5 3
10. Χανιά 2-3 3
11. Απόλλων Λ. 1-3 2
12. Δόξα Δράμας 0-3 0

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ: Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass