Κρίσιμο ματς για τον Απόλλωνα

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (14:45) - ΚΟΜΠΛΕ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2021 21:09

Κρίσιμο ματς καλείται να δώσει αύριο το μεσημέρι ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 14:45 στο AEL FC ARENA την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι», που αγνοούν τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, θα προσπαθήσουν με υπομονή και πάθος να φτάσουν στην επιτυχία, γνωρίζοντας πως απέναντί τους είναι μια αξιόλογη ομάδα, η οποία βλέπει ψηλά τη φετινή σεζόν.
Για να την κερδίσουν λοιπόν χρειάζεται να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και να μην επαναλάβουν λάθη, που έκαναν στις αναμετρήσεις με τα Τρίκαλα και τον Διαγόρα.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, έστω και δύσκολα, να αλλάξει η πεσμένη ψυχολογία τους και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την ομάδα.
Αγωνιστικά, χθες το πρωί έγινε προπόνηση στο AEL FC ARENA και ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος είδε με ικανοποίηση να ακολουθούν το πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Σήμερα θα γίνει το πρωί προπόνηση στη φυσική έδρα της ομάδας στη Φιλιππούπολη και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση.
*Χθες έγιναν εξετάσεις στον Απόλλωνα για τον κορονοϊό και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

 

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Οι δύο ομάδες που μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ΑΟΤ και Λεβαδειακός, τίθενται αντιμέτωπες σήμερα στις 14:45 στα Τρίκαλα, στο σημαντικότερο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League 2.
Από δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχουν ΑΟΤ και Λεβαδειακός που θα προσπαθήσουν, η κάθε ομάδα από την πλευρά της, να απολαύσουν τη μοναξιά της κορυφής. Την ίδια ώρα (14:45), σήμερα στην Ξάνθη, η ακριτική ομάδα θα επιδιώξει να φτάσει στη δεύτερη φετινή της νίκη καθώς υποδέχεται τα Χανιά που, ακόμη, αγνοούν το «τρίποντο».
Αύριο, ο Ιωνικός περιμένει στη Νίκαια τον ΟΦ Ιεράπετρας των τριών ισοπαλιών σε τέσσερις αγώνες. Την ίδια επίδοση έχει και η ΑΕ Καραϊσκάκης που υποδέχεται στην Άρτα τον Εργοτέλη που εμφανίζεται καλύτερος εκτός παρά εντός έδρας. Ο Διαγόρας ταξιδεύει στη Δράμα για να παίξει με τη Δράμα που θα δώσει το δεύτερο φετινό της παιχνίδι, ενώ η Παναχαϊκή κοντράρεται στο AEL FC Arena με τον Απόλλωνα Λάρισας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (5η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
14:45    Α.Ο.Τ. - Λεβαδειακός    (ΕΡΤ3)
14:45    Ξάνθη - Χανιά    (ERTSPORTS)
ΑΥΡΙΟ
14:45    Α.Ε. Καραϊσκάκης - Εργοτέλης    (ΕΡΤ3)
14:45    Απόλλων Λ. - Παναχαϊκή    (ERTSPORTS 2)
14:45    Ιωνικός - Ο.Φ. Ι.    (ERTSPORTS)
14:45    Δόξα Δράμας - Διαγόρας    (ERTSPORTS 3)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. Τρίκαλα        6-2    8
2. Λεβαδειακός        5-2    8
3. Παναχαϊκή        6-4    6
4. Διαγόρας Ρόδου        4-3    6
5. Ξάνθη    3 αγ.    3-2    5
6. Ιωνικός        3-3    5
7. Εργοτέλης    3 αγ.    1-2    3
8. ΑΕ Καραϊσκάκης        5-7    3
9. ΟΦ Ιεράπετρας        3-5    3
10. Χανιά    3 αγ.    2-3    2
11. Απόλλων Λ.    4    1-3    2
12. Δόξα Δράμας    1    0-3    0
*Η Δόξα Δράμας έχει ένα παιχνίδι *Ξάνθη, Χανιά και ο Εργοτέλης, έχουν παίξει τρεις αγώνες.

 

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Αλλαγή του πρώτη επόπτη κ. Κουβαλάκη (Δράμας) με τον κ. Κατσάνη (Καβάλας) έχουμε στη σημερινή αναμέτρηση Ξάνθη - Χανιά, όπου διαιτητής είναι ο κ. Κουκούμης (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

 

ΣΤΙΣ 3/2 ΤΟ ΧΑΝΙΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, η εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ Χανιά - ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 (15:00) και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix.

 

Στα πρόθυρα τιμωρίας Αθανασιάδης - Μπάλλας!

ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Μπορεί να έχουν διεξαχθεί μόλις τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League-2 αλλά ήδη δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έφθασαν στα πρόθυρα της πρώτης ποινής τους, καθώς έχουν ήδη από τρεις κίτρινες κάρτες!
Ο λόγος για δύο από τα φετινά αποκτήματα της ομάδας της Φιλιππούπολης, τον Στέφανο Αθανασιάδη (παρότι επιθετικός) και τον Παναγιώτη Μπάλλα, οι οποίοι την επόμενη φορά που θα «κιτρινιστούν» θα κληθούν να απουσιάσουν από ένα παιχνίδι εκ των προσεχών τεσσάρων.
Πέρα από το «δίδυμο», την κίτρινη κάρτα έχουν αντικρίσει από μία φορά οι Καρίκι, Μόρας, Μπούσης και Νύκταρης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα της Ιεράπετρας καταγράφηκε η πρώτη φορά που την απέφυγαν οι δύο ευρισκόμενοι στο όριο ποδοσφαιριστές.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass