Μόνο νίκη ο στόχος του Απόλλωνα Λάρισας

ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2021 21:10

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Κρήτη ο Απόλλων Λάρισας, που είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι δύο ήττες από τα Τρίκαλα και τον Διαγόρα Ρόδου, υποχρέωσαν τους «κυανόλευκους» να βρεθούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Σε τέσσερις αγωνιστικές σίγουρα ο απολογισμός δεν είναι και ο καλύτερος, με βάση το ποιοτικό ρόστερ που έχει η λαρισινή ομάδα, η οποία είναι υποχρεωμένη όμως να κοιτάξει μπροστά και να μη μείνει στο χθες και στα λάθη που έγιναν.
Μεθαύριο Κυριακή 31 Ιανουαρίου και ώρα 14:45 ο Απόλλωνας επιβάλλεται να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, μία ομάδα που είναι δυνατή και έχει υψηλές φιλοδοξίες.
Χρειάζεται να παίξει με έξυπνη τακτική και να πιστέψει το κυριότερο πως μπορεί να κατακτήσει το «τρίποντο», που θα δώσει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.
Πάντως το κύριο πρόβλημα θα είναι η κούραση, καθώς η ομάδα επέστρεψε από το Ηράκλειο ξημερώματα της Πέμπτης και χθες το μεσημέρι προπονήθηκε κανονικά, διότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να δοθεί στους παίκτες ρεπό.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρθηκαν, ο γκολκίπερ Γλύκος θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, ενώ σήμερα θα δοκιμάσει ο Γκόλιας και αν δε νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι του, τότε υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του για τη μεθαυριανή κρίσιμη αναμέτρηση.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Παναχαϊκή, θα διευθύνει ο κ. Τσιμεντερίδης, από την Ένωση Κοζάνης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, έχουν ως εξής:
*Ξάνθη-ΠΑΕ Χανιά (Σάββατο 30/1 - 14:45), Κοτσάνης (Δράμας), Κουβαλάκης, Τσακίρης (Δράμας), 4ος: Παρχαρίδης (Δράμας), παρ.: Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).
*Α.Ο. Τρίκαλα-Λεβαδειακός (Σάββατο 30/1 - 14:45), Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας), 4ος: Μάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας), παρ.: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).
*Α.Ε. Καραϊσκάκης-Εργοτέλης (Κυριακή 31/1 - 14:45), Τάσης (Ηπείρου), Φραγκούλης (Πρέβεζας/ Λευκάδας), Καραλής (Ηλείας), 4ος: Σιντόρης (Θεσπρωτίας), παρ.: Γεώργιος Κωνσταντίνου (Αιτ/νίας).
*Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή (Κυριακή 31/1 - 14:45), Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), 4ος: Τακίδης (Κιλκίς), παρ.: Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας).
*Ιωνικός-Ο.Φ. Ιεράπετρας (Κυριακή 31/1 - 14:45), Κατοίκος (Αθηνών), Δελής (Βοιωτίας), Κόττορος (Δωδ/νήσου), 4ος: Μαχαίρας (Αθηνών), παρ.: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Σάμου).
*Δόξα Δράμας-Διαγόρας (Κυριακή 31/1 - 14:45), Δράγουσης (Κιλκίς), Αναστασιάδης (Σερρών), Κουφός (Μακεδονίας), 4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης), παρ.: Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης).

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
12 γκολ σημειώθηκαν κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ισοβαθμούν με τρία γκολ οι Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή) και Κάστρο του Ιωνικού. Αναλυτικά:
3 γκολ: Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή), Κάστρο (Ιωνικός)
2 γκολ: Ευθυμίου, Σταματής (ΑΟ Τρίκαλα), Γκίνη (ΟΦ Ιεράπετρας), Μαραθωνίτης (Καραϊσκάκης)
1 γκολ: Σκόνδρας, Τζαλόσι (ΑΟ Τρίκαλα), Μπριλάντε, Καπνίδης, Θυμιάνης (Ξάνθη), Μυτίδης, Μύγας, Λιάγκας, Πολέτο, Τζιώρας (Λεβαδειακός),Αραβίδης, Γιούσης, Κουσκουνάς (Παναχαϊκή), Ντάλα Κόστα (ΟΦ Ιεράπετρας), Μπαστακός, Ντοριβάλ, Γεωργίου, Λινάρδος (Διαγόρας Ρόδου), Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος (Χανιά), Δεινόπαπας, Δούμτσιος, Λόβριτς (Καραϊσκάκης), Μανουσάκης (Εργοτέλης).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass