Επανεκκίνηση θέλει να κάνει η ΑΕΛ

ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2021 21:03

Ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1 βρίσκεται μετά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής η ΑΕΛ, της οποίας σίγουρα δεν αξίζει σε καμία περίπτωση η τελευταία θέση, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η σκληρή πραγματικότητα.


Όμως δεν υπάρχει χρόνος για να ειπωθεί οτιδήποτε και οι «βυσσινί» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια επανεκκίνησης, αρχής γενομένης από τον αυριανό ...τελικό με τον Βόλο, στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00).
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλοι συναισθάνονται το μέγεθος της ευθύνης τους και κυρίως οι παίκτες , που θέλουν να αφήσουν το κακό αγωνιστικό πρόσωπο και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, βλέπει το σκηνικό που διαγράφεται και ελπίζει πως με τις μεταγραφές που έγιναν, η ομάδα να αλλάξει την αγωνιστική της ρότα, έτσι ώστε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια, σε όλα τα επίπεδα.
Η κριτική στο περιβάλλον της ομάδας είναι έντονη και σαφώς δικαιολογημένη μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, την εικόνα που δείχνει και την απομάκρυνση του αρχικού της στόχου, που ήταν η όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Όμως υπάρχουν ακόμη, έστω και αν είναι μικρά, τα περιθώρια, κάτι να σωθεί από τη φετινή παρτίδα και να ανακάμψει η ομάδα, να διεκδικεί αξιοπρεπώς σε όλα τα παιχνίδια ένα θετικό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον δυνατό φέτος Βόλο, ο Ιταλός προπονητής κ. Φέστα θα συνεχίσει με το συγκεκριμένο πλάνο, με το οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, και ενδεχομένως με την παρουσία των νεομεταγραφέντων εφόσον εκδοθούν τα δελτία για τα οποία γίνεται αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, να σημειώσει η ομάδα την πρώτη της φετινή νίκη στο στάδιο Αλκαζάρ, που τη θέλει όσο τίποτε άλλο.

 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΠΑΡΒ
Κατά τα άλλα, στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Αλκαζάρ, ο κ. Φέστα δοκίμασε διάφορα σχήματα και σήμερα ίσως καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει.
Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Σπαρβ, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στα Δένδρα, θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ.

 

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΕΝΙΣ ΜΠΕΝ ΧΑΤΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες το βράδυ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς Τυνήσιου επιτελικού επιθετικού μέσου, με γερμανικό διαβατήριο, Αnis Ben-Hatira. O Anis Ben-Hatira είναι 32 ετών, αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μεσοεπιθετικού και έχει αγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια στη γερμανική Bundesliga. Στην καριέρα του αγωνίστηκε μέχρι σήμερα στις γερμανικές Hamburger SV, MSV Duinsburg, Herta BSC, Eintracht Frankfurt, Darmstadt 98, Karlsrucher SC, αλλά και στην ουγγρική Budapest Honved και την τουρκική Gaziantespor, με 257 συμμετοχές και 48 γκολ. Ο Αnis Ben-Hatira έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Γερμανίας U19-20-21 με 23 συμμετοχές και 5 γκολ, αλλά και στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας με 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Αnis Ben-Hatira θα είναι στη διάθεση του προπονητή Gianluca Festa.

 

ΣΤΑ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΚΑΙ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του αριστερού μπακ Nikola Jakimovski.
Όπως είναι γνωστό ο Νikola Jakimovski αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για ένα εξάμηνο το 2019 και έφυγε από τη Λάρισα μαζί με τον προπονητή, Gianluca Festa.
O Νikola Jakimovski υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο και θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ.
* Αργά χθες το βράδυ αναμενόταν να αφιχθεί στη Λάρισα και ο νέος δεξιός μπακ της ΑΕΛ, διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας, 26χρονος Dinu Graur.

 

Η ανάρτηση του Μπεν Χατίρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ετοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του εμφανίστηκε ο 32χρονος Τυνήσιος μέσος, Ενίς Μπεν Χατίρα, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Ενίς Μπεν Χατίρα, από τη Λάρισα όπου βρίσκεται από προχθές, ανέβασε φωτογραφία από τις εργομετρικές εξετάσεις που έκανε χθες για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass