Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για FL-Γ’ Εθνική

*ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2021 20:30

Για την επόμενη εβδομάδα και επίσημα μετατέθηκαν οι εξελίξεις για την αθλητική δραστηριότητα σε FL και Γ’ Εθνική.
Ούτε χθες λοιπόν συζητήθηκε το θέμα της Football League και της Γ’ Εθνικής και δε σημειώθηκε καμία εξέλιξη για την επιστροφή στις προπονήσεις σε ό,τι αφορά τις δύο κατηγορίες.


Κατά την ενημέρωση για τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας, ο Νίκος Χαρδαλιάς τοποθετήθηκε μάλιστα για την αθλητική δραστηριότητα και οριοθέτησε τις αποφάσεις για την ερχόμενη εβδομάδα.
Ειδικότερα τόνισε πως η επιτροπή θα συζητήσει επ’ αυτού την επόμενη Παρασκευή (29/1) γεγονός που δίνει πλέον επίσημη παράταση στην αγωνία, αλλά και ελπίδα ότι στις αρχές του Φλεβάρη, τουλάχιστον, η Football League θα επιστρέψει στη δράση.
«Την επόμενη Παρασκευή στην Επιτροπή θα ανοίξει η συζήτηση για τις αθλητικές δραστηριότητες πάντα με το βλέμμα στραμμένο στα επιδημιολογικά στοιχεία των ημερών αυτών» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΣΑΠ
Ανοιχτή επιστολή προς κάθε ενδιαφερόμενο και πάσα αρμόδια αρχή, απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, θέλοντας για μία ακόμα φορά να τονίσει την ανάγκη έναρξης των πρωταθλημάτων της Football League και της Α’ Εθνικής Γυναικών. Μεταξύ άλλων, στην επιστολή γίνεται λόγος για «το πρωτάθλημα της Football League που είναι το μοναδικό στον κόσμο σε Ελλάδα και Ευρώπη που όχι μόνο δεν έχει αρχίσει καν, αλλά δε διεξάγονται ούτε οι απαραίτητες προπονήσεις», ενώ τονίζεται πως «αν όλη αυτή η απάνθρωπη αντιμετώπιση συμβαίνει στον επαγγελματικό αθλητισμό, τρομάζουμε και μόνο στη σκέψη τι θα προκύψει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό». Για μία ακόμα φορά, δε, επισημαίνεται πως «ο αθλητισμός είναι ο μόνος που από τα αρχαία χρόνια ύψωνε το ανάστημά του και σταματούσε τα τύμπανα του πολέμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass