ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Ο Γιώργος Μάτος στη Δήμητρα Γιάννουλης

* Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2014 5:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:54
 Ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Γιάννουλης είναι από χθες και επίσημα ο Γιώργος Μάτος, που αγωνιζόταν στον Μαχητή Τερψιθέας.
Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «Πράσινους» τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας, όπου το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Γιάννουλης έχει στόχο να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο, όπως και το κύπελλο της ΕΠΣΛ.
Εκτός από τον Μάτο, νέα ηχηρά ονόματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες και όπως μας είπε ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μπαργιώτας, η Δήμητρα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και του χρόνου θα παρουσιασθεί πολύ πιο δυνατή σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη, φρόντισε να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και έτσι ανανέωσαν οι παρακάτω παίκτες: Κοταρέλας, Μανάκας, Εμμανουήλ, Πατσιωτός, Φατούρας και Σπανός, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να συζητήσει και ο γκολκίπερ Χρήστος Γκικούδης.
ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ Η «ΠΡΩΤΗ»
Την Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και τους παίκτες περιμένει σκληρή δουλειά, καθώς πρέπει να γίνουν πολλές θυσίες, για να έρθουν οι επιτυχίες.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass