Δεν αλλάζει τα πλάνα της για το Euro και το Champions League

ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η UEFA

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2021 20:55

Η UEFA δεν εξετάζει επί του παρόντος το ενδεχόμενο να τροποποιήσει τα πλάνα της για το επερχόμενο Euro ή για το Champions League, παρά τη νέα έξαρση της πανδημίας της Covid-19, που έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε άλλα μεγάλα αθλήματα όπως το ράγκμπι, η Formula 1 και το Παγκόσμιο Κύπελλο σκι.


«Όσον αφορά το Euro, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020 και επαναπρογραμματίστηκε για την περίοδο 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου 2021, τίποτα δεν έχει αλλάξει», δήλωσε εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP). Ως εκ τούτου, η UEFA σκοπεύει να διατηρήσει το format της διοργάνωσης του Euro σε 12 πόλεις, 12 διαφορετικών χωρών.
«Μέχρι τις 5 Μαρτίου, η διοργανώτρια Αρχή θα αποφασίσει το καθεστώς που θα ισχύσει σε κάθε πόλη ξεχωριστά, μεταξύ τεσσάρων επιλογών: 100% θεατές στο γήπεδο, 50 έως 100%, 20 έως 30% ή κεκλεισμένων των θυρών, με συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα σε κάθε περίπτωση» ανέφερε η ίδια πηγή στο AFP.
«Αντίστοιχα, η φάση των «16» του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου, δεν “απειλείται” στο άμεσο μέλλον, σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά κύπελλα ράγκμπι», εξήγησε η UEFA.
Ενώ οι «φωνές» για εμβολιασμό αθλητών πολλαπλασιάζονται, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία εξηγεί ότι «αυτή η πτυχή θα είναι μέρος όλων όσων θα μας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα σχετικά με τα ιατρικά πρωτόκολλα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ληφθεί κάποια απόφαση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass