Επιστροφή Καρανίκα στην ΑΕΛ...

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΗΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 21:07

Η λύση συνεργασίας της ΑΕΛ με τον πρώην τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή ενός παίκτη που αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος μετά το διαζύγιο το καλοκαίρι με τη λαρισινή ομάδα.

Και αυτός είναι ο 29χρονος Νίκος Καρανίκας που σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα.
Ο Καρανίκας ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 από την ομάδα Κ20 του συλλόγου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα αγωνιζόμενος έως το 2015. Στη συνέχεια πήγε στα Γιάννενα, για να επιστρέψει στην ΑΕΛ το 2018 και να παραμείνει για άλλα δύο χρόνια.
Ως γνωστόν αγωνίζεται ως δεξί μπακ και δεξί χαφ. Στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε και αρχηγός, αγωνίστηκε σε 101 αγώνες έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ, ενώ στον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε σε 70 αγώνες έχοντας 4 ασίστ.
Στη Super League 1 έχει αγωνιστεί σε 91 παιχνίδια, ενώ έχει και 56 αγώνες στη Football League.

 

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Όμως η επιστροφή του Καρανίκα δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή της ΑΕΛ, καθώς θα αποκτηθούν πέντε ακόμα παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι θέσεις που αγωνίζονται είναι: τερματοφύλακας, σέντερ μπακ, επιτελικός μέσος και δύο επιθετικοί.
Ο σέντερ μπακ που ενδιαφέρει την ΑΕΛ είναι 30 χρονών, παίζει σε ευρωπαϊκή χώρα και είναι γνώριμος στην Ελλάδα. Ο παίκτης επρόκειτο να έρθει την περασμένη Τρίτη, αλλά λόγω κορονοϊού θα βρίσκεται στην Ελλάδα το Σάββατο.
Από κει και πέρα υπάρχει συμφωνία με Γάλλο επιτελικό μέσο, το όνομα του οποίου, όπως λένε στην ΑΕΛ, θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο επιθετικών ενός Αφρικάνου (αρχηγός στην ομάδα της χώρας του) και ενός Λατινοαμερικάνου.

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της ΑΕΛ ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Φιλιππής και η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου προπονητή.

 

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Μία ακόμα λύση θα έχει ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, καθώς ήρθαν τα χαρτιά του Αντριάν Κολομπίνο και θα βρίσκεται στη διάθεσή του.
Δεν αποκλείεται, εκτός του Κολομπίνο, να υπάρξει κι άλλος παίκτης στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ:
Το ίδιο πάθαμε κι εμείς

Στη Λάρισα βρέθηκε προχθές και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης (μαζί με τη σύζυγό του) προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας με την ΑΕΛ. Λίγο μετά το τέλος, μιλήσαμε μαζί του παρουσία του προέδρου του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννη Κουρδή και μας είπε ότι οι θεωρητικά μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος όταν παίξουν ένα καλό παιχνίδι με μία από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος μετά χάνουν σε ψυχικά αποθέματα. Το ίδιο είχε πάθει και ο ΠΑΣ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ που έχασε στις καθυστερήσεις μετά από εξαιρετική εμφάνιση και στον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση.
Είπε επίσης ότι έγινε ένα παιχνίδι που υπήρχε ο φόβος της ήττας κάτι που συμβαίνει σε εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ πιστεύει ότι κυρίαρχο ρόλο πρέπει να έχουν στο πρωτάθλημα όχι οι τέσσερις ισχυροί αλλά οι υπόλοιποι και μας αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που μέχρι τώρα, όπως είπε, κάνει εξαιρετική δουλειά στον ευαίσθητο χώρο του αθλητισμού.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass