ΑΕΛ

Προσγείωση ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2021 21:22

Οι εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα της Super League στις αρχές του 2021 διαδέχονται η μία την άλλη και η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή, παρά τον βαθμό που πήρε προχθές στο Αλκαζάρ απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει πέσει βαθμολογικό «θύμα» των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.


Και σίγουρα πρέπει να ξεχάσει το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) που προκάλεσε και την έξαψη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του διευθυντή του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση που στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων μετά τη λήξη της αναμέτρησης έλεγε ότι οι παίκτες της ομάδας του υποτίμησαν τον αντίπαλό τους.
Από χθες οι παίκτες του Γιάννη Τάτση έχουν το μυαλό τους στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα βάλει τους «βυσσινί» σε μεγάλες περιπέτειες.
Ο προπονητής στο παιχνίδι αυτό μπορεί να υπολογίζει τους δύο νεαποκτηθέντες Τσόσιτς και Κολομπίνο, και δεν αποκλείεται έναν εξ αυτών να τον δούμε στο αρχικό σχήμα, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η άκρα μυστικότητα που υπάρχει πλέον στην ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την ανάλυση τακτικής παρακολούθησε μόνο η αρχική ενδεκάδα και οι δύο τεχνικοί Γιάννης Τάτσης και Κώστας Κατσάρας.
Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά σενάρια γύρω από «κατασκόπους» και οι ιθύνοντες της ΑΕΛ προσπαθούν να την προφυλάξουν από κάθε διαρροή.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
Έρχεται σήμερα το βράδυ στη Λάρισα σέντερ μπακ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Πρόκειται για Ευρωπαίο παίκτη που ανήκε σε ομάδα που έπαιξε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και με καλύτερη παρουσία σε σχέση με ορισμένες ελληνικές ομάδες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ηλικία περίπου 30 χρονών και πολλές συμμετοχές στην ομάδα που έπαιζε. Θεωρείται, αν τελικά ολοκληρωθεί σήμερα, μια καλή μεταγραφή.
Η ΑΕΛ συζητά την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για να ενισχύσει περισσότερο την αμυντική της γραμμή.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass