ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ:

Είμαι ο Αγιος Βασίλης κι έχω 27 παιδιά

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2020 21:30

Ημέρες γιορτών είναι αυτές που διανύουμε και άπαντες ανά την υφήλιο, τελούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εν αναμονή του Άγιου Βασίλη. Αυτό ισχύει για τη συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Γης, όχι όμως και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος εξέπληξε  για ακόμα μία φορά με τις μοναδικές δηλώσεις του, θεωρώντας τον εαυτό του ως τον Άγιο Βασίλη.


«Ποτέ δε ζητώ τίποτα για τον εαυτό μου. Είμαι ο Άγιος Βασίλης, είμαι αυτός που φέρνει δώρα στα 27 παιδιά μου. Δύο είναι στη Σουηδία και τα άλλα 25 στο Μιλάνο», δήλωσε ο 39χρονος επιθετικός στη «Sport Week», εννοώντας πέρα από τα… βιολογικά του παιδιά και τους συμπαίκτες του στη Μίλαν. Μέχρι τον τραυματισμό του είχε 11 γκολ και 2 ασίστ σε 10 εμφανίσεις με τους «ροσονέρι», που προπορεύονται στη Serie A.

ΑΓΟΡΑΣΕ... ΔΑΣΟΣ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!
Το Αρ είναι ένας πολύ γνωστός προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Το αθλητικό θέρετρο, που βρίσκεται στη δυτική Σουηδία, φιλοξενεί τακτικά αλπικές πίστες σκι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ υπέβαλε πολλές φορές υποψηφιότητα (χωρίς επιτυχία) για τη διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η χιονισμένη πόλη είναι επίσης ένα από τα κύρια σημεία επίσκεψης και διαμονής για τη σουηδική βασιλική οικογένεια.
Εκεί, λοιπόν, επέλεξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να δημιουργήσει τη νέα του «παιδική χαρά». Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο επιθετικός της Μίλαν αγόρασε πρόσφατα ένα μεγάλο δάσος στην περιοχή, ενώ ήδη διαθέτει μια βίλα στο βουνό Κόπερχιλ.
Ο 39χρονος σταρ λέγεται ότι έχει ξοδέψει τρία εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ένα κτήμα 10.000 εκταρίων (συγκριτικά, το προπονητικό κέντρο της Μίλαν είναι 16 εκτάρια), που βρίσκεται κοντά στα νορβηγικά σύνορα, εξασφαλίζοντας άδεια για κυνήγι και ψάρεμα στο τεράστιο ιδιωτικό πάρκο του.
Ο «Ίμπρα», ο οποίος κατέχει επίσης ένα σπίτι κοντά στη λίμνη Καλαπάνσιον (στην ίδια περιοχή), το νησί Ντάβενσο (κοντά στη Στοκχόλμη), ακόμη και μια εκκλησία, σκοπεύει να απολαύσει το νέο του δάσος μετά το τέλος της καριέρας του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass