«Κλειδώνει» για 9 Ιανουαρίου;

*Η πρεμιέρα της Super League 2 *Γ. Μάγγος: Αν δεν ξεκινήσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου τότε να πούμε … αντίο στη φετινή σεζόν

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2020 21:16
26 Αυγούστου - 28 Δεκεμβρίου: Ακόμη περιμένουν στον Απόλλωνα... 26 Αυγούστου - 28 Δεκεμβρίου: Ακόμη περιμένουν στον Απόλλωνα...

Την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Super League 1 και στη Super League 2 ακόμη περιμένουν να πληροφορηθούν επίσημα για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Μέχρι και χθες υπήρχαν ελπίδες πως η πρεμιέρα ίσως γίνει στις 3 Ιανουαρίου, αλλά όπως φαίνεται η ημερομηνία αυτή δεν είναι αυτή που ήλπιζαν οι ομάδες.


Εκτός αν σήμερα ανακοινωθεί πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, όμως δεν θεωρείται και απίθανο.  Πάντως φαίνεται να «κλειδώνει» η ημερομηνία έναρξης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις 9 Ιανουαρίου του 2021. Προβληματισμένος πάντως είναι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος, ο οποίος… κουράστηκε να περιμένει όπως και οι παίκτες του.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του: «Αν δεν ξεκινήσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου τότε είναι προτιμότερο να πούμε… αντίο στη φετινή σεζόν. Εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια πλέον, κάνουμε συνεχώς τεστ και ό,τι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά όσο δεν ξεκινάμε τα βλέπουμε όλα… μαύρα. Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας;  Πότε θα βγει το πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος; Κανείς μας δεν αμφισβητεί το μέγεθος του προβλήματος, τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Όμως αν μια εβδομάδα οι ελπίδες αυξάνονται και την επόμενη ξεκινάμε πάλι με γρίφους, τότε ας πάμε καλύτερα στα σπίτια μας. Βαδίζουμε πάνω σε τεντωμένο σχοινί, πολλές οικογένειες των ομάδων της Super League 2 αλλά και της Football League πεινάνε στην κυριολεξία και αν άμεσα δεν αρχίσουν τα πρωταθλήματα, τότε θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες ημέρες…».
*Να σημειώσουμε πως καθημερινά γίνονται προπονήσεις στον Απόλλωνα και οι ποδοσφαιριστές με πολλή υπομονή αναμένουν πως τις δυσάρεστες καταστάσεις, θα διαδεχθούν και ευχάριστα νέα.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE
Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν και για τις ομάδες της Football League, καθώς η άμεση επιστροφή στη δράση αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα της διοργανώτριας, μετά τα θετικά νέα για τη Super League 2. Το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι έτοιμο και σήμερα θα σταλεί αίτημα στις αρμόδιες αρχές για άμεση έναρξη των ομαδικών προπονήσεων στη Football League, που περιμένει λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, ευχάριστες ειδήσεις. Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή ενημέρωση της διοργανώτριας: «Εις απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων, ενημερώνουμε πως η Διοργανώτρια έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League. Μετά τη σύσκεψη με τις 20 ΠΑΕ - μέλη μας και τη δέσμευση εκείνων ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν κατά γράμμα στις οδηγίες της Πολιτείας, η Υγειονομική Επιτροπή της Super League 2 - Football League ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές αύριο Δευτέρα (σ.σ. σήμερα), μαζί με τη σχετική αίτηση για έναρξη προπονήσεων της Football League».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass