Η ΑΕΛ φέρνει τον Αντριάν Κολομπίνο

*Πρόκειται για 27χρονο Ουρουγουανό μέσο *Με τους γυμναστές έγινε χθες η προπόνηση της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2020 21:01

Η ΑΕΛ φέρνει τον 27χρονο Ουρουγουανό μέσο Αντριάν Κολομπίνο (γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993) προκειμένου να ενισχυθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.
Ο παίκτης έχει γεννηθεί στο Μοντεβίδεο και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Γουόντερερς. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο έγινε εναντίον της Λίβερπουλ (Ουρουγουάης) στις 9 Οκτωβρίου 2011 και ήταν μία από τις δύο εμφανίσεις που έκανε την περίοδο 2011–12.


Συνέχισε να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα μέχρι το 2018 και στις 20 Ιανουαρίου του 2019 πήγε δανεικός στους Αρτζεντίνα Τζούνιορς όπου έπαιξε μία φορά (τα τελευταία δεκατέσσερα λεπτά) για το Copa Argentina εναντίον της Ντάγκλας Χάιγκ στις 5 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς. Στη συνέχεια ο Κολομπίνο επέστρεψε στους Γουόντερερς στους οποίους αγωνίσθηκε συνολικά 197 παιχνίδια εκ των οποίων 169 ως βασικός. Τελευταίο παιχνίδι έπαιξε στις 6 Δεκεμβρίου κόντρα στην Πλάζα Κολόνια (2-2). Το transfermarkt τον κοστολογεί στις 900.000 ευρώ (!). Εκτός του Κολομπίνο η ΑΕΛ φέρνει και έναν Αργεντινό επιθετικό που όμως δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερο στοιχεία για τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χθες μετά την τριήμερη άδεια οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις και η χθεσινή έγινε υπό την καθοδήγηση των γυμναστών Μπάμπη Παναγούλη και Χρήστου Τσαγγαρούλη. Σήμερα αναμένεται να κάνει τη γνωριμία με τους παίκτες και το νέο μέλος της τεχνικής ηγεσίας ο Κώστας Κατσάρας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass