Απολύθηκε ο Γιώργος Δώνης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2020 20:05

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Μακάμπι τελ Αβίβ ο εκ των κυπελλούχων προπονητών της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης (ο άλλος είναι ο Στρεϊλάου).

Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε χθες το απόγευμα τη λύση της συνεργασίας της με τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για την κακή πορεία της «ομάδας του λαού» στο φετινό πρωτάθλημα του Ισραήλ.
«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη και το τεχνικό επιτελείο του. Το κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γιώργο και τους συνεργάτες του, για την αφοσίωση που έδειξαν απ’ την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την ομάδα. Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για το μέλλον».
Μετά από 11 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς και στο -11 απ’ την πρωτοπόρο, Μακάμπι Χάιφα. Τελευταίο παιχνίδι του Δώνη ήταν αυτό της περασμένης Δευτέρας (21/12), με την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ, όπου η Μακάμπι έμεινε ξανά μακριά απ’ τη νίκη (0-0).
Κατά την τετράμηνη παρουσία του στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας, ο Δώνης την οδήγησε στους «32» του Europa League, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass