ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ:

Μοναδική εμπειρία...

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2020 21:12

Του Σωτ. Κέλλα
Χαλάτσης, Γκοτζαμανίδης, Κοτσιανούλης, τρεις νεαροί που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» στη Super League αγωνιζόμενοι με τη φανέλα της ΑΕΛ κόντρα προχθές στον Ολυμπιακό και θα θυμούνται αυτό το παιχνίδι για μια ζωή στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, έστω και αν

συνοδεύτηκε από βαριά ήττα με 5-1. Ο γεννημένος στην Ποταμιά Αγιάς στις 16 Ιουνίου 2000 Αλέξανδρος Χαλάτσης άρχισε να ... «ρέει» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και τρία χρόνια που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «βυσσινί». Είχε παίξει νωρίτερα στον Παναγροτικό Νίκαιας και τον Δωτιέα Αγιάς.
«Η εμπειρία που έζησα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι το συναίσθημα που θέλει να νιώσει όποιος ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Και αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη ποδοσφαιρικά για μένα μέχρι την επόμενη. Το πιο βασικό ότι ένα όνειρο με την ομάδα που μεγάλωσα την ΑΕΛ γίνεται πραγματικότητα . Μπορεί να μας στενοχώρησε το αποτέλεσμα, μέχρι το 60’ ήμασταν πολύ καλοί και κοιτάξαμε τον αντίπαλό μας στα μάτια. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Αλλά ελπίζω όλοι να είδαν ότι προσπαθήσαμε και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από τη δύσκολη θέση». Αυτό τόνισε ο νεαρός παίκτης της ΑΕΛ μιλώντας χθες στην «Ελευθερία». Και συνέχισε: «Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω ξανά την ομάδα στη δύσκολη φετινή χρονιά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των φιλάθλων της ομάδας. Μετά από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα, με καλύτερη ψυχολογία περιμένω την επόμενη ευκαιρία...».
Η Λάρισα αποδεικνύεται ότι δεν ξέχασε τον τρόπο να αναδεικνύει παίκτες από τα «σπλάχνα» της και ο Πινακάς αποτέλεσα τον ...πρόδρομο για τους υπόλοιπους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass