Αγώνας Α’ κατηγορίας με 78 θεατές και μόλις 4 εισιτήρια!

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2014 14:11 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:48

 

Το Περού μπορεί να μην μετείχε στο μουντιάλ 2014, αλλά οι φίλαθλοι της χώρας παρακολούθησαν τους αγώνες με φανατισμό από την τηλεόραση. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τη μικρή προσέλευση των φιλάθλων της χώρας στα εθνικά πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον αγώνα Α΄ κατηγορίας της Λος Καϊμάνες με την Γκαρτσιλάσο που έληξε με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας (0-1), παρακολούθησαν μόλις 78 θεατές, εκ των οποίων μόνο οι 4 πλήρωσαν εισιτήριο.

Ο αγώνας διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, την ώρα που γινόταν ο «μικρός τελικός» του μουντιάλ μεταξύ Βραζιλίας-Ολλανδίας (0-3). Το γήπεδο που διεξήχθη το ματς Λος Καϊμάνες-Γκαρτσιλάσο έχει χωρητικότητα 15.000 θεατών και βέβαια καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με τα 68.000 εισιτήρια που διατέθηκαν την ίδια ώρα στο εθνικό στάδιο της Μπραζίλια.

Να αναφέρουμε, ότι από τους 78 θεατές πλήρωσαν εισιτήριο μόνο οι 4, αφού οι υπόλοιποι 74 είχαν προμηθευτεί προσκλήσεις από τους δύο συλλόγους. Για την ιστορία, τα χρήματα που έβαλε στο ταμείο της η γηπεδούχος ομάδα δεν ξεπέρασαν τα 25 ευρώ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass