Ευκαιρία στους νέους η ΑΕΛ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2020 21:11

Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να εκτίσουν την ποινή τους πέντε παίκτες της ΑΕΛ που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό σημαίνει αυτόματα και την ευκαιρία να αγωνισθούν νέοι παίκτες που προς το παρόν δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ή αγωνίστηκαν μέχρι τώρα ελάχιστα.

Παράλληλα αποφασίστηκε να μην υπάρξει ρίσκο με τη συμμετοχή του τραυματία Αλέξανδρου Νικολιά.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τιμωρημένους Φιορίν Ντουρμισάι, Στελιάνο Φιλίπ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Νίκολα Τρούγιτς.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες  που βλέπουν αυτό το παιχνίδι σαν μια πρόκληση να δείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Υπάρχουν άλλωστε αυτοί που θέλουν την ευκαιρία τους, όπως οι: Γλυνός, Ζαχαράκης, Μαϊδανός, Γκοτζιαμανίδης, Λουφάκης, ενώ κάποιοι θα αξιολογηθούν ώστε να συνεχίσουν να παραμείνουν στην ομάδα.
Πάντως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτήν τη στιγμή στη λαρισινή ομάδα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες άρχισαν νωρίς (Ούρος Τσόσιτς), αλλά περιμένουν όλοι και τις επόμενες  που αφορούν δύο αμυντικά χαφ, έναν επιτελικό μέσο και μάλλον έναν ακόμα στόπερ.
Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας το περασμένο  Σάββατο πριν τον άτυχο αγώνα με τον ΟΦΗ (0-1) έλεγε ότι η ομάδα ήδη έχει προχωρήσει σε απόκτηση τριών παικτών (ο ένας ανακοινώθηκε), αλλά δεν ήθελε  να πει κάτι παραπάνω για τα ονόματα και τις θέσεις που αγωνίζονται.
Αυτό που ο ίδιος ανέφερε  είναι ότι  η πλειοψηφία θα είναι  ξένοι που θα έρθουν για πρώτη φορά στη χώρα.

 

Ο Λετονός Τρεϊμάνις θα διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας στη Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, το οποίο προγραμματίστηκε να διεξαχθεί αύριο (19:30) στο ΟΑΚΑ. Ο Τρεϊμάνις θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες θα είναι στο VAR, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass