Αποσύρονται από την Ευρώπη Εθνικός και ΝΟ Λάρισας;

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2020 20:20

Ευρώπη τέλος (;) για τις γυναικείες ομάδες πόλο του Εθνικού Πειραιά και του ΝΟ Λάρισας, που λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής, αλλά και της προπονητικής απραξίας εξαιτίας της καραντίνας τα ερασιτεχνικά αθλήματα, αναγκάζει σύμφωνα με πληροφορίες να αποσύρουν τις ομάδες τους από την Ευρωλίγκα Γυναικών.


Ο Εθνικός εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση: «Το τμήμα υδατοσφαίρισης Γυναικών του Εθνικού δεν θα συμμετάσχει στη διασυλλογική διοργάνωση Ευρωλίγκα που πρόκειται να ξεκινήσει περίπου σε ενάμιση μήνα. Η απόφαση ελήφθη αργά χθες βράδυ από την τεχνική επιτροπή της ομάδος και η οποία έγινε αποδεκτή. Σήμερα στάλθηκε επιστολή στην ΚΟΕ και στη LEN γνωστοποιώντας την απόφασή της.
Οι λόγοι που οδήγησαν την ομάδα να απέχει από την κλήρωση είναι η μεγάλη αποχή των αθλητριών από τις προπονήσεις μέχρι σήμερα. Η απραξία όλο αυτό το διάστημα από αγώνες δε δίνουν την παραμικρή ελπίδα για μία αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδος στη διοργάνωση παρότι σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τοπικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.
Βέβαια η Πολιτεία μέσω του γεν. γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, επέτρεψε στην ομάδα να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις τηρώντας όλα τα μέτρα covid. Αλλά το απομένον χρονικό διάστημα είναι πολύ λίγο για μια σωστή προετοιμασία και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».
Ο ΝΟΛ ακόμη επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά πληροφορίες θέλουν να γνωστοποίησε την αρνητική αυτή εξέλιξη τόσο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN), όσο και στην ΚΟΕ, ενώ δεν κινδυνεύει με πρόστιμο, καθώς ενημέρωσε πριν από την κλήρωση (η οποία κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα γίνει...).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass