Στη «Λεωφόρο» θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ!

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2020 20:00

Οριστικά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας -κι όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο- θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (12/12, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από τον τελευταίο έλεγχο του αγωνιστικού χώρου του «Απόστολος Νικολαΐδης» που έγινε προχθές το απόγευμα κρίθηκε πως ο χλοοτάπητας είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτόν του ΟΑΚΑ, ενώ θα γίνουν κάποιες εργασίες, με σκοπό να βελτιωθεί και ο χώρος μπροστά από τους δύο πάγκους, που δείχνει λίγο πιο «επιβαρυμένος» λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων.
Το μεγάλο κάλυμμα που είχαν βάλει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, καλύπτοντας όλο τον αγωνιστικό χώρο, προστάτευσε την επανασπορά που είχε γίνει και βοήθησε στο να «δέσει» καλύτερα το χορτάρι του γηπέδου. Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκαν κι όλες οι υπόλοιπες εργασίες στους άλλους χώρους του γηπέδου, καθώς μπήκαν οι κάμερες ασφαλείας κι έγιναν όλα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί διεξαγωγής αγώνων, ενώ τα αποδυτήρια είναι πανέτοιμα για να φιλοξενήσουν τις δύο ομάδες, καθότι είχαν φτιαχτεί από το περασμένο καλοκαίρι για να υποδεχθούν τα ματς των Κ19 και Κ17 του Παναθηναϊκού.
Το μοναδικό που απομένει, είναι να γίνει το πρωί της Παρασκευής (11/12) το τελικό (τυπικό) τεστ λειτουργίας του VAR, μέσω βαν έξω από το γήπεδο, προκειμένου να δοθεί (οριστικά) το «πράσινο φως» και από την ΚΕΔ. Ήδη πάντως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και η ΕΠΟ έχουν δώσει την πρώτη έγκριση για να διεξαχθεί ο αγώνας με τη χρησιμοποίηση βαν. Μόλις ελεγχθεί σε τρεις μέρες και το VAR, η ΕΠΟ θα δώσει το τελικό «ΟΚ» για να γίνει το παιχνίδι κανονικά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει για αγώνα στο ιστορικό του «σπίτι», για πρώτη φορά μετά από περίπου 31 μήνες (7/5/2018 το τελευταίο ματς κόντρα στην Ξάνθη, για την 30ή αγωνιστική της Super League 2017/18).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass