ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ:

Η ευθύνη είναι ομαδική και όχι ατομική...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ - ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠ;

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2020 21:17

«Η ευθύνη είναι ομαδική και όχι ατομική». Αυτό τόνισε χθες στα αποδυτήρια, μεταξύ των άλλων, ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης στους παίκτες του, σύμφωνα με πληροφορίες μετά την προχθεσινή ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πρόσθεσε:

«Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κάποιες στιγμές (σ.σ. προφανώς εννοούσε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα), κάτι που είχαμε συζητήσει πριν το παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή για τη συνέχεια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα διεκδικήσουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια».
Ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ θεώρησε άδικο το αποτέλεσμα με βάση τις 17 τελικές προσπάθειες, όσες κάνουν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια τους. Η ομάδα είχε και περισσότερα κόρνερ και μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, αλλά δεν πανηγύρισε τη νίκη.
Κάποια στιγμή είπε: «Ας έμπαιναν τα γκολ και ας έκανε ό,τι ήθελε ο διαιτητής».
Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ και πλέον η νίκη είναι στόχος για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος υποβιβάζεται απευθείας, ενώ ο προτελευταίος δίνει αγώνα μπαράζ με τη δεύτερη στην κατάταξη ομάδα της Super League 2.
Και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπάρχουν προβλήματα, αφού ταλαιπωρούνται με τραυματισμό οι: Νικολιάς, Πλατέλλας (και οι δύο λείπουν από την ομάδα), Νούνιτς, Γρηγορόπουλος και οι ταλαντούχοι Χαλάτσης, Γκοτζιαμανίδης.
Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ και σήμερα θα γίνει στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΡΖΕ «ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ»
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γκάμπριελ Τόρζε «άναψε φωτιές» με τη δήλωσή του στη ρουμάνικη ιστοσελίδα digisport.ro. Είπε τα ακόλουθα: «Δεν με πλήρωναν, δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν εξαιτίας της πανδημίας και της κρίσης. Συμφώνησα μαζί τους, είναι καλύτερα που τελείωσε φιλικά. Είμαι ελεύθερος, χωρίς συμβόλαιο».
Η απάντηση της ΠΑΕ ήταν η ακόλουθη: «Ο δήθεν απλήρωτος Τόρζε για αυτήν την ασήμαντη προσφορά του μέχρι σήμερα έχει εισπράξει 70.000 ευρώ με τραπεζικές καταθέσεις και του οφείλουμε για την ολοσχερή εξόφληση του για ουσιαστική παρουσία μόλις 5 μηνών με ασήμαντη προσφορά 20.000 ευρώ τα οποία θα εισπράξει μέχρι τις 30/3/2021. Στον Τόρζε αν δεν ανακαλέσει θα κάνουμε μήνυση και αγωγή».

 

ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Έξι παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην προχθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Φιορίν Ντουρμισάι και ο Στελιάνο Φιλίπ, που έφθασαν τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και πιθανότατα θα εκτίσουν την ποινή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ακόμα κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Αλέξης Μιχαήλ, Θεοχάρης Ηλιάδης, ο Νίκολα Ζίζιτς και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς που έφθασε τις τρεις και είναι στο όριο μαζί με τους Τιμ Σπαρβ και το Νίκολα Τρούγιτς.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Super league 1 τη σεζόν 2020-2021:
Φιορίν Ντουρμισάι, Στελιάνο Φιλίπ 4, Νίκολα Τρούγιτς, Τιμ Σπαρβ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 3, Βαγγέλης Πλατέλλας, Χαμζά Γιουνές, Γιώργος Μαϊδανός, Αλέξης Μιχαήλ 2, Μανώλης Μπέρτος, Αλέξανδρος Νικολιάς, Ματέο Μούζεκ, Θεοχάρης Ηλιάδης, Νίκολα Ζίζιτς, Ιωάννης Κωστή 1.

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
Στο γραφείο του αθλητικού δικαστή της Super League 1 θα πρέπει να βρεθούν αύριο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.
Στη σχετική ανακοίνωση της Τρίτης (8/12) αναφέρονται τα εξής: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 10-12-2020 και ώρα 11:30, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής:
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας, Η. Λαζάρου: “Βάσει των αναφερομένων στο από 07/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 07/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στο αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ ΑΕΛ.
*Για παράβαση των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3, 4, 5, 6, 7, 8 παρ. 1 και 3 εδαφ. α, 9 παρ. 1, 2 εδαφ. β, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 1, 3, 6 και 7, 12, 14 παρ. 1, 2, 3, 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Τοροσίδης, Ε. Μπαλόκας: “Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 05/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Βόλος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ I’, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΓΛΥΝΟΣ:

Περισσότερο πάθος, περισσότερη επιμονή

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα της ΑΕΛ, με τον Παναιτωλικό ο Σπύρος Γλυνός δήλωσε τα εξής σχετικά με το τι δεν πήγε καλά για τη λαρισινή ομάδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Από πού να αρχίσω! Θα σταθώ στο πρώτο μέρος. Μπήκαμε σχετικά νωθροί στο πρώτο 20λεπτό. Ο αντίπαλος είχε την υπεροχή, έκανε ό,τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά τα λεπτά. Μπορώ να πω 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια κάπως μπορούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μέχρι την ανάπαυλα, αλλά και πάλι είχε την υπεροχή του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος μετά από κάποιες οδηγίες του προπονητή μας προσπαθήσαμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικογενείς. Να πάρουμε προσπάθειες να βγούμε λίγο πιο μπροστά. Το καταφέραμε αυτό με κάποιες κλασικές ευκαιρίες που είχαμε. 2-3 αν θυμάμαι καλά αυτήν τη στιγμή που μετράω, αλλά δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες και ο αντίπαλος στο τέλος έκανε και ένα δεύτερο γκολ και όλα κρίθηκαν εκεί».

* Τη συνέχεια πώς τη βλέπεις;
«Είναι δύσκολη η συνέχεια, κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Πολύτιμος εντός έδρας ή εκτός. Θέλουμε ό,τι βαθμό πάρουμε να το κυνηγήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμη και με το γκολ που πετύχαμε δώσαμε λίγο ψυχολογία, αναθαρρύναμε, αλλά δεν φθάνει αυτό. Έπειτα από αυτές τις κλασικές ευκαιρίες πρέπει να τις δουλέψουμε στην προπόνηση για να βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Περισσότερο πάθος, περισσότερη επιμονή».

* Ευκαιρίες δημιουργείτε, το γκολ σας λείπει;
«Είναι δύσκολο και αυτό πρέπει να δουλευτεί στην προπόνηση».

* Είναι θέμα τύχης;
«Εντάξει είναι και θέμα τύχης, αλλά όταν γίνεται επανειλημμένα. Είναι θέμα τύχης, αλλά έχεις και πάλι κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες έπρεπε να κάνεις γκολ. Είναι ένα κομμάτι που το ξαναλέω πρέπει να δουλέψουμε».
* * *
Επίσης ο Θεοχάρης Ηλιάδης αναφέρθηκε για την εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. «Δυστυχώς ήταν άλλο ένα παιχνίδι που η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, κλασικές θα πω, σαν τετ-τετ, θα πω τρεις που θυμάμαι σίγουρα. Δεχθήκαμε το γκολ από μια στατική φάση από κόρνερ. Νομίζω άλλο ένα ματς η διαιτησία δεν ήταν 50-50. Είναι νομίζω δύο πέναλτι που μπορεί να τα κοιτάξει στο VAR, δεν τα κοιτάνε και δεχόμαστε ενα δεύτερο γκολ από μια φάση μέσω του VAR. Εκεί νομίζω τελείωσαν όλα. Σκοράραμε ένα γκολ στο 95ο λεπτό, δεν υπήρχε χρόνος για κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά και αργά ή γρήγορα νομίζω θα δικαιωθούμε».

 

Στη Λεττονία ο Σετσέροβιτς

Η Λεττονία είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αντνάν Σετσέροβιτς που έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ πριν λίγες μέρες. Υπέγραψε συμβόλαιο στη Ρίγα που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και δήλωσε: «Χαρούμενος που υπέγραψα στον νέο μου σύλλογο».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass