Περιμένουν τον σκόρερ...

*Ο Αμερικανός Νταβιόν Μπέρι αναμένεται αύριο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2020 21:37

Του Σωτ. Κέλλα
Η εικόνα της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ προχθές στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου ήταν απογοητευτική και πλέον η λαρισινή ομάδα θα πρέπει να μαζέψει τα… «κομμάτια» της με στόχο να φύγουν πιθανές υπόνοιες υποβιβασμού, αφού αυτή την στιγμή είναι η ομάδα που δεν

έχει νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League.
Είναι νωρίς ίσως για συμπεράσματα, αφού μέχρι τώρα έπαιξε τρία εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους σαφώς ανώτερους, ενώ ταλαιπωρήθηκε από επτά κρούσματα κορονοϊού και αγωνιστική απραξία 35 ημερών.
Το μειονέκτημα στο προχθεσινό παιχνίδι ήταν ότι οι παίκτες δεν έδειξαν μαχητικότητα και στο δεύτερο μέρος παραδόθηκαν στις ορέξεις των γηπεδούχων.
Δεν αποκλείεται αν συνεχίσουν ορισμένοι παίκτες με την ίδια απόδοση να γίνουν υποψήφιοι προς ...αποχώρηση, σε μία περίοδο που υπάρχει πληθώρα παικτών έτοιμων να αγωνιστούν σε πρωταθλήματα που συνεχίζονται σε όλον τον πλανήτη.
Αυτό που απομένει από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου είναι ότι βγήκαν συμπεράσματα για την αξία μερικών παικτών που υπάρχουν και σίγουρα έδειξαν ότι δεν μπορεί να στηριχθεί ο προπονητής σε όλο το έμψυχο δυναμικό, αλλά σε επτά ή οκτώ παίκτες.
Πολλές ελπίδες για την αλλαγή αγωνιστικής εικόνας εναποθέτουν στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στον νεοαποκτηθέντα Νταβιόν Μπέρι που σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Θάνο Κουκουράβα, θα έρθει στη Λάρισα αύριο, αλλά δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Μία αναμέτρηση που οι ελπίδες για νίκη είναι σε βάρος της λαρισινής ομάδας και ο τεχνικός Λίνος Γαβριήλ θα ζητήσει από τους παίκτες τους να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα τους.
Πλέον εναποθέτουν τις ελπίδες για την πρώτη νίκη που θα είναι μονόδρομος για την ομάδα στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας.
ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠ
Ο Τζέιμς Γουέμπ έδωσε μάχες και στις δύο πλευρές του παρκέ της Ρόδου και έγινε ο δεύτερος, μετά τον Σακίλ Γκούντγουϊν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (16π, 10ρ.), που έφτασε σε double-double έχοντας 14 πόντους -κορυφαία επίδοσή του στις τρεις εμφανίσεις του στην κατηγορία- και 10 ριμπάουντ.
Συνολικά είναι ο 6ος παίκτης της λαρισινής ομάδας που φτάνει σε μία τέτοια επίδοση αφού στο περσινό πρωτάθλημα τέσσερα double-double είχε ο Σον Έβανς και ένα ο Τζεχάιβα Φλόιντ με πόντους-ριμπάουντ και από ένα οι Σκότι Ρέινολντς και Νώντας Παπαντωνίου με πόντους-ασίστ.
Δύο παίκτες της θεσσαλικής ομάδας ξεπέρασαν τους 200 πόντους στην Basket League. Ο Μπράντον Ρας το κατάφερε στο 14ο παιχνίδι του στην κατηγορία και ο Κώστας Παπαδάκης στο 83ο. Ο Έλληνας γκαρντ παράλληλα, έφτασε τα 50 εύστοχα τρίποντα μετρώντας 50/112 (44,64%).
ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το πρώτο του «διπλό» στη φετινή Basket League (Α1 Ανδρών) πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό της Νίκαιας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 79-53 του Ιωνικού, για την 6η αγωνιστική, διευρύνοντας σε 4-0 το αήττητο ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πέμπτη ήττα και τέταρτη εντός έδρας σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Σε αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική της Βasket League / Α1 Ανδρών, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Μεσολόγγι-Ηρακλής     68-71
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ     85-84
Άρης-Προμηθέας Π.     94-83
Κολοσσός Ρόδου-Λάρισα     90-64
Περιστέρι-Λαύριο     70-78
Ιωνικός Ν.-Παναθηναϊκός     53-79
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
ΑΕΚ     10 -5 αγ.
Ηρακλής     10
Περιστέρι     10
Μεσολόγγι     9
Κολοσσός     8
Παναθηναϊκός     8 -4 αγ.
Ιωνικός     7
ΠΑΟΚ     6 -5 αγ.
Άρης     5 -3 αγ.
Λαύριο     5 -4 αγ.
Προμηθέας Π.     3 -2 αγ.
Λάρισα     3 -3 αγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass