Αρχές Ιανουαρίου το ξεκίνημα στη Super League 2

*Στον Απόλλωνα περιμένουν να δοθεί το «πράσινο φως» για τις προπονήσεις *Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2020 21:35

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τη σύσκεψη που είχε με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η Super League 2-Football League, τα καλά νέα ήρθαν για τις ομάδες, όσον αφορά στην έναρξη των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.


Παρά το γεγονός πως η πανδημία εξακολουθεί να χτυπάει ...κόκκινο σε όλη την Ελλάδα, οι ομάδες της Super League 2 και Football League, ελπίζουν πως ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα, για να πατήσουν χόρτο και να ξεκινήσει επιτέλους η αγωνιστική δράση.
Από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων εξετάστηκε την περασμένη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου το κοινό αίτημα που έχουν στείλει όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και ο ΠΣΑΠ, για έναρξη των πρωταθλημάτων και η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.
Ήδη ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κ. Λεουτσάκος, εξέφρασε σε δηλώσεις του την αισιοδοξία του, πως σύντομα, ίσως και στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα δοθεί το «πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα κ. Μαντζανάς θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Λεουτσάκο, προκειμένου να συζητήσουν για τις πιθανές ημερομηνίες έναρξης και για διάφορα άλλα ζητήματα που απασχολούν τις ομάδες.
Αν αναλογιστούμε πως οι ομάδες βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία μετά το δεύτερο λοκντάουν, χρειάζονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να βρούνε ρυθμούς, να είναι σε θέση να αγωνιστούν και να αποφευχθούν τραυματισμοί.
Εν αναμονή λοιπόν της σχετικής απόφασης είναι τα σωματεία, που έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και περιμένουν με αγωνία εξελίξεις που θα τους αλλάξουν πιθανότατα και την ψυχολογία τους.
ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Στην καλύτερη των περιπτώσεων, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου το 2021, φαίνεται πως είναι το ιδανικότερο σενάριο για έναρξη του πρωταθλήματος, αν και υπάρχουν πιο αισιόδοξες προβλέψεις, για πιο νωρίς.
Στον Απόλλωνα Λάρισας συνεχώς δίνονται οδηγίες από την τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές, που ακολουθούν ειδικά ατομικά προγράμματα και περιμένουν και εκείνοι να αγωνιστούν σε επίσημη διοργάνωση.
Το αν θα προλάβουν να γίνουν και αγώνες πλέι οφ ή πλέι άουτ, αυτό θα εξεταστεί, αφού πρώτα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass