Μεταγραφές ενόψει στην ΑΕΛ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ, ΤΟΡΖΕ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ - ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2020 21:07

Τρεις αποχωρήσεις παικτών θα έχουμε συνολικά για την ΑΕΛ, καθώς μετά τον Αλί Γκαζάλ, χθες ανακοινώθηκε η κοινή λύση του συμβολαίου και με τον Γκάμπριελ Τόρζε, ενώ ο Γιάννης Κωστή που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.


Η λαρισινή ομάδα πάντως θα ενισχυθεί σε θέσεις όπου διαπιστώνεται πως χρειάζεται να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες, για να υπάρξει μια καλύτερη συνέχεια, στον δεύτερο γύρο της Super League 1.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, αναμένεται να αποκτηθούν ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ένα αμυντικό χαφ, ένας επιτελικός μέσος και ένας επιθετικός.
Κατά τα άλλα, τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Τάτση, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς οι τραυματίες Γιουνές, Γρηγορόπουλος, Νούνιτς, Νικολιάς, Γκοτζαμανίδης και Μιλοσάβλιεβιτς, ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ και ο Πλατέλλας δεν προπονήθηκε, για προληπτικούς λόγους.
Αντίθετα, Μιχαήλ και Χαλάτσης εντάχθηκαν προοδευτικά με την υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκαν σε μεγαλύτερες εντάσεις.
*Η χθεσινή πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Τυρνάβου και το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία για τους παίκτες που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που μεσολάβησαν, Σάββατο και Τετάρτη. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε μεγαλύτερη ένταση εκτελώντας ασκήσεις συντήρησης, βελτίωσης παραμέτρων φυσικής κατάστασης με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.
 Η τελευταία προπόνηση σε λαρισαϊκό έδαφος είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι, στο Κοινοτικό Γήπεδο των Δένδρων, όπου και θα γίνει η τακτική εβδομαδιαία εξέταση για τον covid-19 από συνεργείο του πιστοποιημένου εργαστηρίου.
Αύριο η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο και θα προπονηθεί το απόγευμα, σε γήπεδο της περιοχής.

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΡΖΕ
Μετά τον Αλί Γκαζάλ, στην πόρτα της εξόδου της ΑΕΛ βρισκόταν ο Γκάμπριελ Τόρζε και από χθες ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι «βυσσινί», ο 31χρονος έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε μετά από περίπου 10 μήνες στον κάμπο, όπου έπαιξε σε 18 ματς (2 γκολ). Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Andrei Gabriel Torje, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το αθηναϊκό ντέρμπι, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League.
Τρία 24ωρα μετά τον αποκλεισμό της από το Europa League, μετά το βαρύ 4-2 από την Μπράγκα, η ΑΕΚ θα είναι η τυπικά γηπεδούχος στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πιο σπουδαίο ματς του τριημέρου, αυτό με τον Παναθηναϊκό, αύριο βράδυ (19:30).
Αμφότερες οι ομάδες θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο», η μεν Ένωση για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή και να «ανέβει» ψυχολογικά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη, ο δε Παναθηναϊκός για να μπορέσει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη εξάδα.
Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος, αντίθετα οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που έκανε χθες κανονικά προπόνηση και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί στο Καραϊσκάκη σήμερα με τον Βόλο, ματς που θα επιδιώξει να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται και να στρέψει το ενδιαφέρον του στον «τελικό» της επόμενης εβδομάδας με την Πόρτο.
Μία ακόμα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Άρη σήμερα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος Αρης την περασμένη Τετάρτη νίκησε στη Λάρισα την ΑΕΛ με 3-0 σε εξ αναβολής αγώνα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης στη... σκιά του αποκλεισμού του από τη συνέχεια του Europa League μετά την ήττα-σοκ που γνώρισε προχθές από την Ομόνοια στην Κύπρο, με 2-1.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Ατρόμητος - Άρης
19:30 Ολυμπιακός - Βόλος
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
17:15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ (7/12)
19:30 Παναιτωλικός - ΑΕΛ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός     8     17-2     22
 2. Άρης     9     14-5     22
 3. ΠΑΟΚ     9     16-5     21
 4. ΑΕΚ     8     15-5     19
 5. Βόλος     9     12-12     13
 6. Ατρόμητος     10     9-13     13
 7. Αστέρας Τρίπολης     9     9-10     12
 8. ΟΦΗ     10     14-16     12
 9. Παναθηναϊκός     10     9-9     12
10. ΠΑΣ Γιάννινα     10     11-13     9
11. Απόλλων Σμύρνης     9     8-14     6
12. ΑΕΛ     9     6-15     6
13. Παναιτωλικός     10     4-14     4
14. Λαμία     8     5-16     2

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass