ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:

Πέτυχε η Πάτρα, σειρά το Ηράκλειο

ΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2020 20:10

Στις πρωτοφανείς δυσκολίες, οι οποίες χρειάστηκε να ξεπεραστούν, προκειμένου να διοργανωθούν με επιτυχία οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες στην Πάτρα, τον Αύγουστο του 2019, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της διοργάνωσης που παρέθεσε χθες, μαζί με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Νίκο Παπαδημάτο, παρουσία και του γενικού γραμματέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Ιάκωβου Φιλιππούση.


Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ο Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να υποβάλει υποψηφιότητα για την ανάληψη των 21ων Μεσογειακών Αγώνων του 2030, καθώς και των 4ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων (2025 ή 2027). Για την πρόθεση της Ελλάδας είναι ήδη ενήμερη και η ΔΕΜΑ, με τον πρόεδρό της, Αμαρ Αντάντι, να αναφέρει ειδικά την πόλη του Ηρακλείου, σε επιστολή του που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση, αναφορικά με τις προοπτικές επανέναρξης των πρωταθλημάτων που έχουν διακοπεί, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού, ο υφυπουργός Αθλητισμού εμφανίστηκε εξαιρετικά επιφυλακτικός, τονίζοντας ότι προέχει η δημόσια υγεία. Συνέστησε υπομονή και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορεί να υπάρξει ένας σχεδιασμός μετά την αλλαγή του έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass